Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Uskarphed kostede Forest dyrt i City-pligtsejr

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2024-04-28 | 19:30:25
Hele artikel om Uskarphed kostede Forest dyrt i City-pligtsejr findes på Bold.dk
Nottingham Forest spillede sig frem til store chancer, men en total mangel på skarphed i de afgørende situationer blev dyrebar for værterne, som blev slået med 0-2 af Manchester City. Presset lå på Manchester Citys skuldre efter Arsenal søndag eftermiddag havde gjort sin del af jobbet for at holde guldkampen i Premier League åben med en 3-2-sejr over Tottenham. De himmelblå fra Manchester skulle til Nottingham mod nedrykningstruede Forest, som kom ud til kampen med fyr og flamme. Efter 24 sekunder fik værterne en stor chance, som Neco Williams burde have omsat til et mål, da han var helt fri inde foran målet efter flot opspil i venstresiden. Hans halvbagte afslutning blev dog clearet, og City slap med skrækken. Forest havde flere afslutninger end de forsvarende mestre gennem første halvleg, hvor også Chris Wood fik en stor mulighed efter hjørnespark kort før pausen. Manchester City skulle lige i gang, og det var heller ikke overraskende, at det blev gæsterne, der åbnede ballet. Et indlæg fra hjørnespark Kevin De Bruyne susede ind i panden på Josko Gvardiol, som nu er noteret for tre mål i Manchester City-trøjen, som alle er faldet i april. Målet var i øvrigt det 23. af slagsen på dødbolde for Nottingham, hvilket gør dem til det dårligste hold i den statistik sammen med nedrykkede Sheffield United. Haaland stemplede ind Chris Wood fik en ny stor chance i det første minut af anden halvleg, og det var generelt et tema for opgøret, at Forest ikke fik omsat sine mange chancer til mål. De pressede ellers på og viste rigtig fine takter, men den sidste skarphed foran målet var der ikke, og det bliver man straffet for, når man står overfor Manchester City. For ganske som det er set før, blev misbruget straffet af de kyniske gæster. 20 minutter før slutfløjtet var det indskiftede Erling Haaland, der stak kniven ind på Nottingham. Nordmanden blev sat op af Kevin De Bruyne og med et par smarte træk, fandt han pladsen i feltet til at sætte den afgørende afslutning ind til 2-0. Det var de første minutter tilbage efter den skade, der har holdt Haaland på tribunen de seneste to Premier League-kampe. Målet satte punktum for kampen, som Nottingham Forest både kunne og burde have fået noget med fra, hvis kynismen havde fulgt med det fine arbejde med at spille sig til chancer. Med sejren rykker Manchester City indenfor et point af Arsenal på Premier Leagues førsteplads. De har fortsat en kamp i hånden.

Læs mere »

: Bold.dk | 2024-04-28 | 19:30:25 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " Uskarphed kostede Forest dyrt i City-pligtsejr "

Navn / Alias :

All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box

DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)

Læs mere »

Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges

Læs mere »

Morgen-briefing: Vil forbyde deepfake-videoer i Danmark / Million-bevilling til Quantum Denmark / Danske Relesys vil afn

Læs mere »

Regeringen ser store muligheder i udvikling af udstyr til elektronisk krigsførelse i Danmark

Rent a Cosy 2 room Apartment in Malaga
Arla-topchef ser tegn på, at økonomien vender   Langeland står til at miste internettet, når   Ekspert: USA vil ikke eskalere konflikt efter   Se billederne fra guldsejren: Fænomenale Anne   LIVE Tauson er bedre med i andet sæt mod verd   Kvistgaarden uenig med dommer: Hvorfor var de   Neestrup øjner minutter til Cornelius   Femte gang på en måned: Vi er trætte af hinan   Mandag morgen bad Michelle Serve bad sine kol   Voldsom lønforhøjelse venter Vingegaard   ECB-topfigur: Centralbanken er klar, hvis ikk   13 meldes døde i Indonesien efter brand i bræ   Tid til torsk   Klarlunds Klumme: Dronningens choknyhed tog a   Flere pårørende og et kriseteam er ankommet t   Viralt hit: Tiger og søn i første turnering   Bavarian rejser 56 mio. kr. fra aktiesalg   Venstre vil give millioner til indsats for Af   Bedøm selv: Var bolden ude ved Brøndbys mål?   Fundet død: Forslået mand anholdt i brandsag   Journalist afslører: Zornigers to krav banede   Analyse: Søren Papes privatliv er blevet en a   Danmark dyrker kollektivet og gør det svært f   Colombias største narkokartel hævner leders u   Iyede sikrede Fredericia point på hjemmebane   Hjulmand: Meget arbejde bag suveræne DK   En blodig byfest i Sydfrankrig viser igen, hv   Uhyre tæt: Skov Olsen vil snyde Anderlecht   Fyret PwC-partner i Australien får karantæne   EfB-chef: Nedrykning kan påvirke salgspriser   Fredagsrock i Tivoli er tilbage. Her er progr   Medie: Ukendte mænd bortfører hviderussisk pr   Ekspert: Behov for stor ukrainsk mobilisering   Færing holder dansk fane højt ved EM   Mangeårig ambassadør Jens Christensen er død     Tiltalt for to drab: Tredje drabsoffer nævnt   Korsør-sagen kan påvirke børn og unge   Nu kan letbanens trafik følges live   Hareide og co. hentede vigtig sejr i overtide   Se billedet: Jay Leno udskrevet efter voldsom   Albert Rosin scorer ny filmrolle: Skal spille   Newcastle må undvære svensk spids til efter V   Pave Frans: Nationalisme i EU rammer migrante
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/dailynews.dk/htdocs/nyhet.php on line 30