Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Sport nyheder

Save  nyheder in bookmarks
RSS feed her

Danske talenter fik svær lodtrækning: Det var ikke lige mit ønske

( Alt om Sport )
Danske talenter fik svær lodtrækning: Det var ikke lige mit ønske är publicerad av Bold.dk
U19-landstræner Morten Eskesen fortæller, at man havde håbet at undgå Portugal i jagten på EM. Han mener dog stadig, at Danmark har en god chance for at skrive historie. Aldrig nogensinde har det danske U19-landshold formået at kvalificeret sig til en EM-slutrunde. Det vil landstræner Morten Eskesen nu have lavet om på, men det bliver på ingen måde nemt. Lodtrækningen til UEFA Elite Rounds, som er sidste skridt inden EM, er nemlig faldet på plads, hvor Danmark er kommet i en svær gruppe med Portugal, Grækenlan og Serbien. Her bliver portugiserne især en mundfuld, da de er forsvarende europamestre, mens turneringen også skal spilles i Portugal. Eskesen er dog klar til opgave. - Det er en spændende gruppe med nogle fine hold, og vi skal jo starte mod Serbien, og så hedder den Grækenland, og så Portugal til sidst. - Så jeg håber jo lidt på, at det bliver en gruppefinale til sidst, men det er en fin pulje, hvor der ikke er nogle dårlige hold. Mange kan drille hinanden. Hvordan ser du chancen for, at I kan tage førstepladsen og gå videre til EM? - Ja, det er jo et godt spørgsmål. Det handler også lidt om, hvor vi er henne om fire måneder. Det er klubberne, der laver det meste arbejde med at sørge for at give dem minutter, spilletid og udvikle dem. - Men vi har en rigtig stærk overgang, og jeg synes, der er rigtig mange dygtige spillere. For 14 dage siden slog vi Frankrig, som er et af de bedste hold i Europa. Så hvis vi kan finde det niveau frem, ser det rigtig fint ud, siger Morten Eskesen til bold.dk. U19-landstræner må dog indrømme, at han gerne havde set et andet hold end Portugal dukke op i lodtrækningen. - Hvis jeg selv skulle lave puljen, var det ikke lige dem jeg havde trukket op ad hatten. Det var ikke lige mit ønske, siger Morten Eskesen med et grin og fortsætter. - Jeg synes, det er en rigtig stærk nation, så det kommer til at se spændende ud. Men jeg tænker, at vi sagtens kan få videre. Jagten på historie Det har de sidste mange år altid været lige ved og næsten, når Danmark har jagten deltagelse ved U19-EM. Her er de danske talenter aldrig noget i mål, og det er den nuværende årgang godt opmærksom på. - De ved det godt, men det fylder ikke noget hos spillerne. Jeg tror mere, at de alle er opsatte på at komme til EM som et hold.  - Mange af dem var jo en del af det hold, som kvalificerede sig til U17-EM, så det handler mere om at få oplevelsen som et hold og rent personligt, end at de jagter at skulle skrive historie. På U19-landsholdet finder man flere talenter fra Superligaen. Senest var spillere som Theo Sander, Lucas Høgsberg, Tobias Slotsager, Oscar Højlund og Oscar Schhwartau med i truppen. UEFA Elite Rounds bliver spillet i perioden mellem 20.-26 marts. Det er de syv gruppevindere og Nordirland, som er værtsnation, som skal kæmpe om EM-titlen til sommer, når slutrunden finder sted 15.-28. juli

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-09 | 06:30:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

August Priske assisterede i sent FC Eindhoven-comeback

( Alt om Sport )
August Priske assisterede i sent FC Eindhoven-comeback är publicerad av Bold.dk
August Priske lavede oplægget til FC Einhovens 2-2-scoring, da de fredag aften besejrede FC Emmen 3-2 i Eerste Divisie takket være to sene mål. FC Emmen kandiderede til en direkte oprykningsplads inden aftenens opgør mod FC Eindhoven, der lå midt i tabellen i Eerste Divisie. Hjemmeholdet havde danske August Priske på bænken fra start, men han kom på banen senere i kampen, og spillede en central rolle i kampens resultat. Kampen startede med bulder og brag, og allerede efter otte minutters spil kom gæsterne i front takket være Piotr Parzyszek. FC Eindhoven kæmpede sig dog langsomt tilbage i opgøret, og i det 20. minut faldt udligningen, da Ozan Kokcu sendte bolden i nettet bag målmand Jan Hoekstra. Det sidste mål var dog ikke faldet i første halvleg, og i det 31. minut kom FC Emmen foran på ny ved Ahmed El Messaoudi. Og gæsternes 2-1-føring fik lov til at holde langt ind i anden halvleg. August Priske blev introduceret et kvarter før tid, i håb om at kunne skabe et sent comeback for hjemmeholdet, og det skulle vise sig at give pote. I det 88. minut spillede Priske nemlig Mawouna Amevor fri, og togoleseren sendte udligningen i kassen. Men det blev endnu vildere, da Kokcu i kampens tredje tillægsminut scorede sit andet mål i kampen, og sikrede alle tre point til hjemmeholdet. Dermed tabte FC Emmen et skridt i topstriden, imens FC Eindhoven kom tættere på oprykningsplayoff.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 23:20:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Robert Skov indskiftet i sikker Hoffenheim-sejr

( Alt om Sport )
Robert Skov indskiftet i sikker Hoffenheim-sejr är publicerad av Bold.dk
Robert Skov kom på banen efter 84 minutter, da Hoffenheim slog Bochum med 3-1. Hoffenheim tog fredag aften hjemme imod Bochum i 14. runde i Bundesligaen. Danske Robert Skov startede på bænken for hjemmeholdet, men han fandt vej til banen sent i opgøret. Fra bænken kunne den danske landsholdsspiller dog se sine holdkammerater presse på fra kampens indledning. Allerede efter to minutter skulle Wout Weghorst have bragt hjemmeholdet foran, da han fik serveret et indlæg ind i fødderne, men han missede den store mulighed på Manuel Riemann i Bochum-målet. Men han skulle gøre det godt igen efter 32 minutter. Også selv om det ikke var ham, der sendte bolden i nettet. Angriberen kom alene igennem mod målet. Afslutningen tog Riemann dog i første omgang, men bolden røg herefter ind på forsvarsspilleren Erhan Masovic, og Bochum-keeperen kunne ikke holde bolden ude. I det 43. minut scorede Hoffenheim så igen, da Andrej Kramaric var utrolig kølig foran mål. Hjemmeholdet var klart bedst, og med et kvarter igen blev det også 3-0 på mål af Ihlas Bebou. Efter 84 minutter kom Robert Skov på banen for Hoffenheim, men han nåede ikke at gøre det helt store. Skov kunne dog se Bochum reducere på et vidunderligt mål, da Goncalo Paciencia bankede bolden op i hjørnet på en helflugter. Hoffenheim vandt opgøret med 3-1 og har nu blot tre point op til Champions League-pladserne. Bochum indtager 12. pladsen.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 23:20:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Chris Wilder storroser Thomas Frank: En virkelig klog manager

( Alt om Sport )
Chris Wilder storroser Thomas Frank: En virkelig klog manager är publicerad av Bold.dk
Sheffield United-manager forventer en svær kamp i weekenden, hvor Thomas Frank og Brentford kommer på besøg hos Premier Leagues bundhold. Sheffield United sidder fast i bunden af Premier League med bare fem point efter de første 15 kampe. Det har blandt andet betydet et managerskifte, så den gamle kending, Chris Wilder, er tilbage på sidelinjen for The Blades. Hans første kamp tilbage i spidsen for Sheffield-mandskabet blev et forventet nederlag til topholdet Liverpool, og i weekenden venter så et opgør mod Brentford og Thomas Frank, som Wilder kender ganske godt. - Jeg har stor respekt for Thomas Frank. Jeg synes han er en virkelig klog manager, og han er tilmed en god fyr. - Vi havde nogle store slag i The Championship. Han er klog i forhold til, hvordan fodbold har udviklet sig de seneste to-tre år. Brentford er et sublimt hold med bolden. - Efter de rykkede op til Premier League, er de blevet mere opmærksomme på at få styrke, aggressivitet og atletiske kompetencer ind på deres kompetitive hold, sagde Wilder om sin danske managerkollega på fredagens pressemøde ifølge BBC Sport. Wilder lagde ikke skjul på, at Brentford ville blive en stor mundfuld for Sheffield, og sluttede af med at sende mere ros i retning af Thomas Frank. - Det er en anderels udfordring end kampen i onsdags (mod Liverpool, red.), men stadig en stor udfordring.  - Det er et hold, og en manager, som jeg har meget stor respekt for. Brentford ventes at være uden stjernen Bryan Mbeumo, der måtte udgå af midtugens kamp mod Brighton, men anses stadig som favorit til opgøret på Bramall Lane.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 23:20:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Dommeren stjal fokus: Tre røde kort da Getafe besejrede Valencia

( Alt om Sport )
Dommeren stjal fokus: Tre røde kort da Getafe besejrede Valencia är publicerad av Bold.dk
Valencia fik to mand udvist og Getafe én, da Getafe vandt 1-0 på et sent mål fredag aften i La Liga. Der var vaskeægte midterbrag i La Liga fredag aften, hvor ligaens nummer 10, Getafe, tog imod ligaens nummer 9, Valencia. Kampen var dog langt fra noget vidunder. Valencias Cristhian Mosquera stod for kampens første nævneværdige chance, da han i det 37. minut headede bolden lige over målet. Kampen blev først for alvor spændende i det 50. minut, hvor Valencia-kaptajn Gabriel Paulista modtog sit andet gule kort. Det var en lettere kontroversiel situation, hvor brasilianerens i en duel plantede armen i baghovedet på Getafes  Juan Latasa. Det virkede ikke som verdens største forseelse, eller som en bevidst handling, men Paulista havde et gult kort i forvejen, og skulle måske have været mere forsigtig. Med en mand i overtal fik Getafe taget på kampen og de dikterede spillet resten af halvlegen. Det var dog fortsat tyndt med chancer, og først i det 80. minut blev hjemmeholdet for alvor farlige, da Jaime Mata tvang Giorgi Mamardashvili ud i en stor redning. Georgieren kunne dog intet stille op seks minutter senere, da Juan Antonio Iglesia Sanchez sendte et indlæg ind i hovedet på Borja Mayoral. Den store angriber headede med usvigelig sikkerhed bolden i mål, og de tre point til Madrid. Der var dog masser af drama tilbage i opgøret. To minutter efter scoringen blev Valencia nemlig reduceret til ni mand, da Javi Guerra fik direkte rødt kort. Kort forinden var dommeren kollideret med Hugo Duro, men der havde ikke været nogen spilmæssig forseelse fra Guerra, som formentlig blev smidt ud for en kommentar rettet mod dommeren. Det samme skete i dommerens overtid, hvor Getafes Domingos Duarte også blev vist et direkte rødt kort af dommer Guillermo Cuadra Fernández for at råbe skældsord efter Valencias Sergi Canos. Kampen endte i komplet kaos, men i sidste ende også med en 1-0-sejr til Getafe, der avancerer en plads i tabellen.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 23:20:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Benfica-chef langer ud efter rasende fans: Bliv hjemme!

( Alt om Sport )
Benfica-chef langer ud efter rasende fans: Bliv hjemme! är publicerad av Bold.dk
Roger Schmidt var langt fra tilfreds med Benfica-fansenes opførsel under kampen mod Farense, hvor der blev kastet plastikkrus efter ham grundet en udskiftning. Kærligheden mellem Benficas fans og cheftræner Roger Schmidt er forsvundet for en stund efter fredagens uafgjort med Farense. I anden halvleg blev Benfica-fansene oprørte over tyskerens beslutning om at udskifte Joao Neves, hvilket medførte en stor pibekoncert, mens at der blev kastet plastikkrus efter cheftræneren Efter kampen langede Roger Schmidt så ud efter opførslen fra hjemmeholdets tilskuere. - Hvis du ikke er tilfreds med det, spillerne gjorde i dag (fredag, red.), så bliv hjemme. Vi kan ikke være mere et hold, end vi var. - Hvis du ikke er der for at støtte og hjælpe holdet, så bliv hjemme og vend tilbage, når vi er mestre eller til festen ved Marquês de Pombal (statue i Lissabon, red.). - Hvis du ikke respekterer spillerne, cheftræneren eller Benfica, så bliv hjemme. Jeg kan ikke acceptere det, der skete på tilskuerpladserne, fordi jeg så mine spillere kæmpe og give alt. Undskyld, men nej, jeg kan ikke acceptere det, siger Roger Schmidt til BTV ifølge Record Benfica ligger nummer to i den portugisiske liga.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 23:20:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

De Bruyne på vej tilbage: Klub-VM er måske for tidligt

( Alt om Sport )
De Bruyne på vej tilbage: Klub-VM er måske for tidligt är publicerad av Bold.dk
Manchester City-manager Pep Guardiola tvivler på, at Kevin De Bruyne er til rådighed ved VM for klubhold, selvom han rejser med truppen til Saudi-Arabien. Manchester Citys store stjerne Kevin De Bruyne er på vej tilbage efter sin lange skadespause. Den belgiske midtbanespiller har siddet ude med en muskelskade siden august måned, og derfor lysner det for et comeback. Det kan måske komme senere i december, eftersom Kevin De Bruyne er skrevet ind i truppen til VM for klubhold, der bliver spillet fra den 12. december til 22. december i Saudi-Arabien. Alligevel tvivler Guardiola, at han kan benytte sig af sin stjerne til den turnering. - Han er begyndt at løbe igen, men han træner ikke med os. Det vil være for tidligt, tror jeg (klub-VM, red.), men jeg ved det ikke endnu. - Han er så vigtig. Jeg vil ikke lægge pres på ham. Han kommer tilbage, når han er klar, men vi vil stå med åbne arme, når han er det. - Jeg er bare nødt til at finde en måde at overleve på, når han ikke er her, siger Pep Guardiola til fredagens pressemøde forud for weekendens opgør mod Luton. Manchester City træder ind i semifinalen til VM for klubhold, der bliver spillet den 19. december. Her møder mandskabet vinderen af kampen mellem Club Leø³n fra Mexico og japanske Urawa Red Diamonds, der har danske Alexander Scholz i truppen. Finalen bliver spillet den 22. december.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 22:10:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

Svær kamp venter Arsenal: Aston Villa fortjener til fulde deres placering

( Alt om Sport )
Svær kamp venter Arsenal: Aston Villa fortjener til fulde deres placering är publicerad av Bold.dk
Aston Villa har fuldkommen fortjent deres plads i Premier Leagues top tre, mener Arsenal-manager Mikel Arteta, der også sender særlig ros til sin landsmand Unai Emery. Aston Villa kan komme indenfor rækkevidde af førstepladsen i Premier League, hvis de lørdag aften kan besejre topholdet Arsenal. Hjemmeholdet har været tæt på usårlige på Villa Park under Unai Emery, og senest de måtte gå fra egen græsplæne uden point i den hjemlige liga var mod netop Arsenal i sidste sæson. Det har været imponerende, at følge Aston Villas kurs mod toppen, og der var også masser af ros til overs for Emerys og hans tropper, da Mikel Arteta blev spurgt til den kommende kamp på fredagens pressemøde. - Jeg har fulgt ham (Unai Emery, red.) og jeg har set, hvad han har formået med de hold, han har trænet - det er bemærkelsesværdigt. - Han formår altid at forbedre spillere, hold og klubber. Han er en manager, som jeg altid har beundret.  - Han har gjort det i flere lande og på flere niveauer, så jeg er meget glad på hans vegne, sagde Mikel Arteta til BBC Sport. Spanieren fortsatte rosen af sin landsmand, og fremhævede især deres hjemmebaneform, som i den grad har været med til at sikre dem en plads i topstriden. - Taktisk er de meget velorganiserede, og de er modige når de spiller den ud bagfra.  - De er en konstant trussel, og dertil skal du tilføre atmosfæren og intensiteten på deres hjemmebane. - De fortjener til fulde deres ligaplacering. Aston Villa byder Arsenal op til dans kl. 18:30 lørdag aften.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 22:10:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

Xabi Alonso har ikke travlt med at komme til Real Madrid

( Alt om Sport )
Xabi Alonso har ikke travlt med at komme til Real Madrid är publicerad av Bold.dk
Xabi Alonso bruger ikke tid på at snakke om Real Madrid-rygter. Han vil selv styre, hvor og hvornår han skal videre i trænerkarrieren. Xabi Alonso er et af de varmeste trænernavne i denne sæson. Han topper Bundesligaen med Bayer Leverkusen, og spiller seværdig, offensiv fodbold. Med en fortid som spiller i Real Madrid, og de fortsatte tvivl om Carlo Ancelottis fremtid i klubben, er Alonso ikke underligt blevet kædet kraftigt sammen med trænersædet på Santiago Bernabeu. Det er dog ikke noget, som den 42-årige spanier gider at bruge sin tid på lige nu. Og hvis han en dag skal træne Real Madrid, skal det være hans egen beslutning. - Det afhænger af, om dem, der ligger pres på dig, skal have lov til at diktere dine beslutninger.  - Indtil nu har jeg været tydelig i min retorik. Jeg kommer til at træffe beslutningen om min fremtid selv, når jeg føler at tiden er inde - hvornår det så end er, siger spanieren i et eksklusivt interview med The Guardian. I interviewet fortæller han også, hvordan hans spillestil er blevet defineret af den spanske trænerskole, men at tiden i Tyskland - både som spiller og træner - også har sat sine spor. - Jeg er 100 procent basker, men nu med tysk indflydelse. Jeg har en tydelig idé om, hvordan mit hold skal spille. - Det handler ikke om at se, hvad der sker, men om at få tingene til at ske. Xabi Alonso og Bayer Leverkusen skal i weekenden spille topkamp, når de skal på besøg hos rækkens nummer tre, Stuttgart.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 22:10:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

Carlos Tevez forlænger med Independiente

( Alt om Sport )
Carlos Tevez forlænger med Independiente är publicerad av Bold.dk
Den tidligere topangriber Carlos Tevez har forlænget sin aftale som cheftræner med argentinske Independiente til 2026. Det oplyser klubben på X. Argentinske Independiente forlænger med cheftræner Carlos Tevez. Den tidligere angriber har skrevet under på en kontraktforlængelse til 2026. Det oplyser klubben på det sociale medie X. - Jeg er meget glad for at være i klubben. Vi arbejder på at gøre Independiente endnu bedre med en seriøs, ambitiøs og langsigtet plan, siger Carlos Tevez i opslaget. Carlos Tevez kom til klubben tilbage i august måned.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 22:10:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

Kaastrup-assist sikrede Venlo sejren over Dordrecht

( Alt om Sport )
Kaastrup-assist sikrede Venlo sejren over Dordrecht är publicerad av Bold.dk
Magnus Kaastrup havde næstsidste fod på Venlos anden scoring, da de vandt 2-1 over Dordrecht i Eerste Divisie. Magnus Kaastrup var i startopstillingen for hjemmeholdet Venlo, da de fredag aften tog imod Dordrecht i Eerste Divisie. Dordrecht lå inden kampen på ottendepladsen med 27 point, imens Venlo lå fem placeringer lavere på 13. pladsen med 23 point. Og det var gæsterne, der slog først. Efter en jævnbyrdig første halve time blev stilstanden brudt, da Shiloh Sand dukkede op i det 32. minut og bragte Dordrecht i front. Venlo svarede dog forholdsvist hurtigt tilbage, og i det 39. minut fandt Elias Sierra Michail Kosidis i en god afslutningsposition. Den græske angriber svigtede ikke og sendte udligningen i kassen med pandebrasken. Kort tid efter kunne de to hold gå til pause med alt at spille for i anden halvleg. Venlo kom stærkt ud fra omklædningsrummet med et håb om at få alle tre point med sig hjem. Og håbet manifesterede sig i det 53. minut, da Magnus Kaastrup serverede et hjørnespark i panden på Rick Ketting, der headede hjemmeholdet i front. Kaastrup kunne med 12 minutter tilbage af kampen lade sig udskifte med god samvittighed, og fra bænken kunne han se sit hold køre sejren sikkert i land. Det blev sågar endnu bedre for hjemmeholdet, der dybt inde i dommerens tillægstid gjorde det til 3-1 takket være Levi Smans. Sejren sendte Venlo op på 10. pladsen i rækken - nu kun et enkelt point efter Dordrecht.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 22:10:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

Benfica-fans rasede: Plastikkrus kastet efter cheftræner

( Alt om Sport )
Benfica-fans rasede: Plastikkrus kastet efter cheftræner är publicerad av Bold.dk
Benficas fans var meget utilfredse med, at cheftræner Roger Schmidt tog Joao Neves ud i kampen mod Farense, hvilket fik flere fans til at kaste plastikkrus efter ham. I det 64. minut udspillede der sig den helt store pibekoncert og vilde scener på Estadio da Luz i kampen mellem Benfica og Farense. Her tog Benfica-cheftræner Roger Schmidt nemlig en beslutning, som hjemmeholdets fans ikke brød sig om. Tyskeren valgte at tage det store midtbanetalent Joao Neves ud til fordel for Goncalo Guedes, og det fik fans til at kaste plastikkrus efter cheftræneren. Et af krusene røg lige forbi Roger Schmidt og ind på banen, som Morato kastede ud igen, og så vendte Schmidt sig om mod tilskuerpladserne. Her kunne han se flere fans stå og gestikulere mod ham, mens flere fra staben forsøgte at mane til ro. Du kan se situationen nedenfor. Utilfredsheden bundede nok også i, at Benfica på daværende tidspunkt var bagud med 0-1 til oprykkerne fra Farense. Benfica fik dog udlignet, men det endte 1-1. Casper Tengstedt startede inde og blev udskiftet på samme tid som Joao Neves. Alexander Bah sad fortsat ude på grund af en skade. Det portugisiske storklub ligger fortsat nummer to i ligaen med 30 point. Et point op til Sporting på førstepladsen der har en kamp i hånden.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 22:10:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

Emery gav Saka debut: Jeg hjalp hans udvikling

( Alt om Sport )
Emery gav Saka debut: Jeg hjalp hans udvikling är publicerad av Bold.dk
Unai Emery giver ros til sin kommende modstander, Bukayo Saka, som han gav førsteholdsdebut tilbage i 2018, da spanieren var cheftræner for Arsenal. Lørdag aften mødes Premier Leagues nummer tre og nummer et. Aston Villa tager hjemme på Villa Park imod Arsenal, der skal forsøge at tildele hjemmeholdet deres første liganederlag på eget græs siden The Gunners sidst var på besøg. Formår Aston Villa at vinde, vil de blot være ét point bag Arsenal i tabellen. Kampen danner også ramme for endnu et gensyn mellem Aston Villa-manager Unai Emery og Arsenal-stjernen Bukayo Saka, der for fem år siden fik sin førsteholdsdebut af spanieren. Og Emery kunne godt glæde sig over englænderens udvikling, som han også tog lidt at kreditten for. - Arsenal har altid har gode spillere på deres akademi, og Bukayo Saka er et virkelig godt eksempel. - Han udviklede sig, fordi han havde virkelig dygtige trænere på akademiet, og fordi jeg hjalp ham, og han udvikler sig meget under Mikel Arteta. - Han er en virkelig god spiller, og han er ydmyg. Jeg er meget glad på hans vegne, sagde Emery til BBC Sport på fredagens pressemøde. Saka debuterede for Arsenal i en Europa League-kamp på udebane mod ukrainske Vorskla Poltava, hvor han kom på banen i anden halvleg i stedet for Aaron Ramsey.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 20:50:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Chelsea skal bruge tid: Kommer til at kæmpe med i toppen i fremtiden

( Alt om Sport )
Chelsea skal bruge tid: Kommer til at kæmpe med i toppen i fremtiden är publicerad av Bold.dk
Mauricio Pochettino spår Chelsea en fremtid i top fire-kampen, men kan ikke sætte en tidshorisont på, hvornår det bliver. Chelsea er i skrivende stund af finde på tiendepladsen i Premier League. Der er spillet 15 kampe af 2023/2024-sæsonen, og allerede nu er der 11 point fra The Blues op til Manchester City på den sidste plads i top fire. Og netop top fire er målet for Chelsea, der skal tilbage i Champions League, men Mauricio Pochettino vil ikke sætte en specifik tidhorisont på, hvor lang tid, der skal til, før det bliver en realitet. - Det er anderledes, men det vidste jeg godt, da jeg takkede ja til dette job - det kommer til at blive hårdt. - Vi kommer til at kæmpe med om top fire. Måske ikke lige nu, men helt sikkert i fremtiden. Forhåbentlig bliver det så hurtigt som muligt, sagde Pochettino til BBC Sport på fredagens pressemøde. Selvom sæsonstarten ikke har været som håbet på pointfronten, er den argentinske manager ikke et sekund i tvivl om, at han og holdet er på rette spor. Det er bare et spørgsmål om tid, før det hele går op i en højere enhed. - Vi ved, hvad vi er nødt til at gøre. Vi ved, hvad vi gør, er det rigtige. Det er kun et spørgsmål om tid. - Det kan være seks måneder, eller måske et år, men vi vil nå målet, for vi er ved at bygge noget, der kommer til at betale sig. Chelsea skal på søndag en tur til Goodison Park, hvor de skal møde formstærke Everton.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 20:50:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Jon Dahls Blackburn belønner midtbanetalent

( Alt om Sport )
Jon Dahls Blackburn belønner midtbanetalent är publicerad av Bold.dk
Blackburn med Jon Dahl Tomasson i spidsen har forlænget 19-årige Adam Whartons kontrakt med yderligere fem år. Blackburn belønner det unge midtbanetalent Adam Wharton. Den 19-årige englænder har nemlig fået en ny femårig aftale med klubben, så den løber til sommeren 2028. Det oplyser Blackburn på sin hjemmeside. Klubbens danske manager, Jon Dahl Tomasson, har benyttet sig af Adam Wharton 19 gange i denne sæson. Wharton kom til klubben i en alder af seks år og har siden taget turen hele vejen gennem akademiet. Det er i alt blevet til 41 kampe.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 19:40:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Ten Hag tror på United-stjerne: Han kommer tilbage

( Alt om Sport )
Ten Hag tror på United-stjerne: Han kommer tilbage är publicerad av Bold.dk
Erik ten Hag er sikker på, at Marcus Rashford kommer tilbage på sit gamle niveau i Manchester United. Det har ikke været en god sæson indtil videre for Marcus Rashford. Manchester United-stjernen har blot fundet nettet to gange i denne sæson, hvilket står i skærende kontrast til sidste sæson, hvor han scorede 30 gange. Rashford er også blevet kritiseret på det seneste for sine præstationer, og senest mod Chelsea startede han ude. Men alligevel tror manager Erik ten Hag på, at den 26-årige offensivspiller finder tilbage på sit gamle niveau. - Rashford er en fantastisk spiller. Han er ikke i samme form, som han var sidste år, men jeg er sikker på, at han kommer tilbage, siger hollænderen til pressemødet ifølge BBC forud for Bournemouth-kampen. Her blev Erik ten Hag også spurgt, hvad Marcus Rashford skulle gøre for at komme tilbage i startopstillingen. - Jeg sagde det samme om Scott McTominay og Harry Maguire, det er op til dem. - Hver uge har spillerne muligheden for at vise sig frem til træning, og de bedste vil komme på holdet og spille, siger Erik ten Hag. Marcus Rashford har spillet 378 kampe for Manchester United og scoret 125 mål.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 19:40:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Hodgson undskylder til Palace-fans: Jeg fortryder det

( Alt om Sport )
Hodgson undskylder til Palace-fans: Jeg fortryder det är publicerad av Bold.dk
Crystal Palace-manager Roy Hodgson beklager til klubbens fans over sin kommentar om, at de er blevet forkælet de seneste år. Den ellers rutineret Roy Hodgson kom med en uheldig kommentar efter Crystal Palaces seneste kamp. For efter 0-2-nederlaget til Bournemouth på hjemmebane var manageren ude at sige, at fansene er blevet forkælet i de seneste år, hvilket fanbasen blev vred over. Nu trækker Hodgson sin kommentar tilbage og undskylder. - Jeg er ked af mine kommentarer og ordvalg, som jeg bittert fortryder. Jeg synes, at fansene har været meget tålmodige under denne dårlige periode, og de er ikke blevet forkælet. - Jeg kan forstå deres frustration, så jeg skylder dem en undskyldning, fordi de har været så gode ved mig i mine fem år i klubben. - Jeg ville være knust, hvis de ikke troede, at jeg satte pris på dem, siger Roy Hodgon til fredagens pressemøde inden Liverpool-kampen lørdag. Crystal Palace har ikke vundet i de seneste fire Premier League-kampe. Lørdag kommer Liverpool så på besøg, og det opgør bliver fløjtet i gang 13.30.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 19:40:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Klopp slår fast: Han er verdens bedste forsvarsspiller

( Alt om Sport )
Klopp slår fast: Han er verdens bedste forsvarsspiller är publicerad av Bold.dk
Jürgen Klopp understreger i pressemødet forud for lørdagens opgør mod Crystal Palace, at Virgil van Dijk er verdens bedste forsvarsspiller. Virgil van Dijk ser ud til at have fundet sit gamle høje niveau frem igen. Liverpool-kaptajnen har ellers virket til at haft svært ved netop at finde topformen efter sin korsbåndsskade tilbage i oktober 2020. Men i denne sæson har det set helt anderledes ud for den 32-årige hollænder, og Liverpool-manager Jürgen Klopp er da heller ikke i tvivl om vigtigheden af forsvarsspilleren. - Det har han altid været, og det vil han altid være. Virgil er verdens bedste forsvarsspiller. - Har han haft det svært? Ja. Hvis du fortæller mig om en, der aldrig har haft det, så vil jeg rigtig gerne møde ham. - Ingen er perfekte, og det vil ingen nogensinde være. Virgil i form er super vigtig for os, siger Jürgen Klopp ifølge BBC. Virgil van Dijk har spillet 14 kampe for Liverpool i denne sæson på tværs af turneringer.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 18:30:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

EM-billetter i høj kurs: DBU advarer mod fusk

( Alt om Sport )
EM-billetter i høj kurs: DBU advarer mod fusk är publicerad av Bold.dk
DBU er ude at advare mod fusk og svindel i forbindelse med EM-billetter, der kan købes i åbent salg. Billetsalget til Danmarks gruppekampe går strygende. 20.000 af de i alt 30.000, der er til rådighed, er nemlig blevet revet væk, mens 30.000 har skrevet sig på en venteliste til en lodtrækning om to billetter, som 1500 mennesker får muligheden for at købe. Men der er en bagside af medaljen. For udover også at kunne købe billetter gennem UEFA, så er der en mulighed for at købe billetter i åbent salg, men her advarer DBU om svindel og snyd. - Vi forstår godt, at danske fans er ivrige efter at få fat i EM-billetter, men vi anbefaler virkelig, at fans bruger deres sunde fornuft og venter på den officielle platform, hvor alt sker under kontrollerede forhold.  - På den måde undgår fans at betale i dyre domme for billetter, som de måske aldrig ser. Når der er så stor interesse, så er der også svindlere, som bare vil have fansenes penge, siger DBU´s kommunikationschef, Jakob Høyer til Ritzau. Første gruppekamp mod Slovenien bliver spillet i Stuttgart, og det er den 16. juni.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 18:30:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Trækker op til skifte for City-midt: Kan ikke se ham på holdet

( Alt om Sport )
Trækker op til skifte for City-midt: Kan ikke se ham på holdet är publicerad av Bold.dk
Pep Guardiola har ondt af Kalvin Phillips, som han ikke ser kan indgå på Manchester Citys hold. Derfor ligner det, at en vintertransfer bliver en realitet. Kalvin Phillips blev i sommeren 2022 hentet til Manchester City for cirka 400 millioner kroner, men det er ikke blevet en succes. Blot 29 kampe har Phillips fået i City-trøjen under Pep Guardiola efter skiftet fra Leeds, hvorfor rygterne om et skifte har været nævnt til flere gange. Phillips har selv været ude at sige, at han snart ville beslutte sig for fremtiden, men det ligner nu, at Pep Guardiola har taget den for ham. For Manchester City-manageren har svært ved at se Kalvin Phillips på sit hold. - Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske (i vintertransfervinduet, red.). Jeg har så ondt af min beslutning over for ham. Det har jeg sagt mange gange. - Han fortjener ikke det, der er sket med ham, og jeg er så ked af det. - Det eneste, jeg kan sige om ham, er, at han er et perfekt eksempel på sin personlighed og karakter. Jeg har ikke givet ham det, han kom for. - Det er bare, fordi jeg visualiserede nogle ting med ham og ham på holdet, men jeg har svært ved at se, hvordan det vil lykkes, siger Pep Guardiola ifølge Sky Sports. Juventus har været seneste bejler til 28-årige Kalvin Phillips, hvor også Newcastle har været nævnt. I sommeren 2022 skrev han under på en seksårig aftale med Manchester-klubben.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-12-08 | 18:30:25
Læs mere »        Kommenter »   
 
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Danske talenter fik svær lodtrækning: Det var ikke lige mit ønske
Læs mere »
August Priske assisterede i sent FC Eindhoven-comeback
Læs mere »
Robert Skov indskiftet i sikker Hoffenheim-sejr
Læs mere »
Chris Wilder storroser Thomas Frank: En virkelig klog manager
Læs mere »
Dommeren stjal fokus: Tre røde kort da Getafe besejrede Valencia
Læs mere »
Benfica-chef langer ud efter rasende fans: Bliv hjemme!
Læs mere »

Seneste kommentarer

Victor
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
1
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


  Kendte
  Økonomi
To udskiftninger i C25-indekset
Læs mere »
Analyse: Frygt i USA for en diktatorisk præsident Trump helt “uden lænker”
Læs mere »
C25 i grønt trods stærke jobtal
Læs mere »
  IT & Teknik
Et år efter pludselig exit fra Region Hovedstaden: Tidligere it-direktør Torben Dalgaard lander nyt job
Læs mere »
Privatansatte ingeniører får største lønstigning i 15 år
Læs mere »
Vi holder B&O lyd-orgie for knap en million kroner: Her kan ingen konkurrenter være med, for det er det ypperste af alt
Læs mere »
Det er meget nemt, Marie Bjerre: Hyr Ken som CISO, André som CDO og Helle som CEO - så bliver der leveret på den digi
Læs mere »
Et år efter pludselig exit fra Region Hovedstaden: Tidligere top-direktør Torben Dalgaard lander nyt job
Læs mere »
Nørgaard: Tre gode, to onde og en ret grusom nyhed
Læs mere »


Bilpleje Blog
Finnairs personale coronaramt: Skærer februar   Kommission ventede flere måneder på sms-svar   Møƒ¼ller: Bayern tvang ikke Leipzig til at sæ   Minister nedsætter gruppe der skal undersøge   Corona-hykleri: Hvorfor må dronningen?   Nu undskylder han   Kærligheden brast: Tv-par er fortid   Drama: S-borgmester bryder aftale og fortsætt   Bochum styrker midtbanen med VM-spiller fra C   Kommentar: Når toppolitikere flytter stole, æ   Skal tale pænere: Microsoft vil stække uhøfli   I denne uge kom tunge tech-giganter med deres   Presset på DBU-bossen vokser: »Jesper Møller   Formel 1-dæk kunne ikke holde til »de største   Anmelder: Mens musikerne spillede, tænkte jeg   FCK smadrede Feyenoord med 7-0   Tidligere eBay-ansatte anklaget for at sende   Kønsforskerne må rette ind, før RUC brænder n   Live: Statsministeren roser den nye spiller i   Hodgson i første sejr: Der er så lang vej ige   Klimabistand til u-lande er uigennemskuelig o   Regeringspartier er uenige om central regel i   GN nedjusterer forventningerne til høreappara   Kroatisk minister undskylder akavet kys på ty   Microsoft overvåger din brug af AI-værktøjer:   Flere unge på arbejdsmarkedet går til psykolo   Aftalen, der skal hindre et iransk atomvåben,   Stikkende usikkerhed: Skal forældre fortsat l   Onana er tilbage på landsholdet efter stort V   Tidligere Irma-direktør trækkes ind i Jon Ste   Amerikansk kongresmedlem undskylder efter hun   Hans far forlod ham for at flytte ud i en sko   Lasse Rimmer stopper som morgenradiovært efte   Messi om Villa-keeper: En af verdens bedste   Ekspert: Morten Skov Christiansen er oplagt s   Officielt: Diego Alonso skal redde Sevilla   Både Trump og Biden blev advaret om Talibans   Ukraines forsvarsminister: F-16-træning er b   SLUT: FC Midtjylland - AaB minut for minut   Hvidovre-kaptajn slår fast: Ligeglad med den   Mia Wagner færdig som digitaliseringsminister   Politiken erfarer: Fremover må unge under 18   Taiwan melder om 103 kinesiske fly i luftrumm  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer