Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Om lidt åbner vi for jer som vil blive frilans!
 

Sport nyheder

Save  nyheder in bookmarks
RSS feed her

Kroatisk målmand stopper på landsholdet

( Alt om Sport )
Kroatisk målmand stopper på landsholdet är publicerad av Sport TV2

VM-finalen blev Danijel Subasics sidste kamp i målet for Kroatien.

Nederlaget til Frankrig i VM-finalen blev Danijel Subasics sidste kamp mellem stolperne på Kroatiens landshold.

Fodboldmålmanden meddeler onsdag, at han stopper sin aktive tjeneste for sit land, og...Lav den første kommentar!

Sport TV2 | 2018-08-15 | 16:20:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Barca-præsident: Vi holder øje med markedet

( Alt om Sport )
Barca-præsident: Vi holder øje med markedet  är publicerad av Bold.dk
Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu slår fast, at FC Barcelona som udgangspunkt ikke behøver at hente flere nye spillere, men klubben holder øje med markedet, siger han. FC Barcelona har denne sommer hentet nyt blod til Camp Nou i form af blandt andre Arturo Vidal, Clement Lenglet og Malcom, og samtidig har blandt andre Yerry Mina, Paulinho og Andre Gomes forladt den katalanske storklub. Klubbens præsident, Josep Maria Bartomeu, siger til Sport English, at klubben som udgangspunkt er tilfreds med sommerens transferaktivitet, men det betyder ikke, at FC Barcelona ikke holder øje med markedet. - Vi har ikke behov for at hente flere spillere. Vi er tilfredse med vores handler i dette vindue, både de nytilkomne og afgangene, men vi holder øje med markedet, siger Josep Maria Bartomeu til mediet. FC Barcelona vandt det spanske mesterskab i suveræn stil i sidste sæson med hele 14 point ned til Atletico Madrid og yderligere tre point til ærkerivalerne fra Real Madrid. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-08-15 | 16:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Fremad A. skriver med russisk kantspiller

( Alt om Sport )
Fremad A. skriver med russisk kantspiller är publicerad av Bold.dk
Fremad Amager har skrevet kontrakt med den russiske kantspiller Soslan Lysenko, som kommer til fra Spartak Vladikavkaz.Der er gang i svingdøren i Fremad Amager i disse dage. Onsdag eftermiddag har 1. divisionsklubben præsenteret den russiske kantspiller Soslan Lysenko, som kommer til fra den russiske klub Spartak Vladikavkaz.Tidligere på dagen offentliggjorde klubben en lejeaftale med ukrainske Vladyslav Apostoliuk, og ligesom ukraineren har Soslan Lysenko trænet med i Fremad Amager inden kontraktunderskrivelsen.- Jeg er så glad for at være her. Det har jeg været, lige siden jeg kom fra første dag. Jeg vil gøre mit bedste for at præstere godt, og jeg håber at kunne hjælpe mine medspillere på bedste vis. Med min unge alder ved jeg, at arbejdshandskerne skal på, og der skal arbejdes hårdt for at videreudvikle mig, siger Soslan Lysenko til klubbens hjemmeside.Fremad Amager beskriver Lysenko som en lille, hurtig og driblestærk kantspiller, som også kan gøre sig helt fremme på banen.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-08-15 | 16:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Dansk keeper glæder sig over norsk klubskifte

( Alt om Sport )
Dansk keeper glæder sig over norsk klubskifte  är publicerad av Bold.dk
Nicklas Frenderup glæder sig over sommerens klubskifte fra Florø til Sandnes, men han fortæller, at han var utroligt tæt på et Superettan-skifte, inden Sandnes meldte sig på banen. Den tidligere Egedal-målmand Nicklas Frenderup skiftede i januar 2015 til norske Florø, der spiller i den næstbedste norske liga. Denne sommer forlod danskeren Florø og skiftede i stedet til Sandnes Ulf, der ligeledes spiller i OBOS-ligaen, men målmanden fortæller, at han var meget tæt på at skifte til Sverige. - Jeg var ikke helt sikker på, om jeg ville til Danmark igen eller blive ude. Jeg var meget tæt på at skifte til Sverige, men så kom Sandnes på banen i sidste øjeblik, siger Nicklas Frenderup til bold.dk. - Jeg havde hørt, at de har en dygtig målmandstræner, og det har jeg brug for. Derudover kunne de tilbyde mig spilletid, og der var tale om en kort kontrakt til udgangen af 2018, så derfor blev det Sandnes.Hvor tæt på et skifte til Sverige var du?- Jeg var meget tæt på. Der var tre interesserede klubber fra Superettan (Sveriges næstbedste række, red.), og fra den ene klub havde jeg allerede fået kontrakten, men så meldte Sandnes sig på banen til allersidst. God første tid i klubben Nicklas Frenderup skiftede til Sandnes i juli måned, og danskeren har nu snart været i klubben i tre uger, og han er fortsat rigtig glad for, at det blev Sandnes, han valgte. - Min første tid i klubben har været rigtig god. Jeg havde ikke spillet i halvanden måned, så vi skulle lige finpudse formen, da jeg kom tilbage fra ferien. Jeg har trænet fint, og så fik jeg chancen i sidste kamp, hvor vi godt nok tabten 2-0, siger målmanden. - Jeg synes, jeg spillede en god kamp og hjalp mine forsvarsspillere godt. Det var en fin debut, men det bliver selvfølgelig ødelagt lidt, når vi taber. - Sandnes er en fuldtidsprofessionel klub, og der er generelt styr på tingene. Vi har et rigtigt godt hold og både en rigtig dygtig målmandstræner og træner. Der er et godt setup, og jeg føler, at jeg har udviklet mig allerede, selvom jeg kun har været her i tre ugers tid.- Der kommer mellem 1500 til 3000 tilskuere til hver kamp, så det er lidt mere end på Florø Stadion. Jeg ser klart som et skridt op, og klubben har også målsætning om at være i top 20 i Norge, og de får nyt stadion til næste sommer, så det er en klub, der vil fremad, siger Nicklas Frenderup. Sandnes Ulf ligger på en øjeblikkelig 11.-plads i den norske OBOS-liga. martin@bold.dk

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-08-15 | 16:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Magnussen ligeglad med konkurrenternes mening: ´Nogle gange går jeg over stregen´

( Alt om Sport )
Magnussen ligeglad med konkurrenternes mening: ´Nogle gange går jeg over stregen´ är publicerad av DR.dk Sport
Den danske Formel 1-kører har respekt for sine konkurrenter, men deres holdning kan ikke ændre hans stil.

Lav den første kommentar!

DR.dk Sport | 2018-08-15 | 15:11:11
Læs mere »        Kommenter »   
 

VFF-spids er tilbage efter otte måneder ude

( Alt om Sport )
VFF-spids er tilbage efter otte måneder ude är publicerad av Bold.dk
Efter mere end otte måneders skadespause havde Morten Beck Guldsmed onsdag græs under fødderne for første gang.Morten Beck Guldsmed har siddet ude med en skade i mere end otte måneder, men nu nærmer den fysisk stærke angriber sig et comeback.Onsdag var han for første gang med til træning på græstæppet i domkirkebyen, og det vækker stor glæde hos ham.- Det er selvfølgelig vildt dejligt at være en del af det hele igen. Nu har jeg trænet lidt med i nogle dage, men i dag var første træning med fuld knald på og høj intensitet, så det var fedt, siger Guldsmed til Viborgs hjemmeside.- Man vil jo gerne være en del af det holdet, og selvom man har sin dagligdag sammen med holdkammeraterne, så er det bare noget andet at være tilbage på banen igen. Det har været en mental udfordring, men nu er jeg bare vildt motiveret for at spille igen, siger han.Den 30-årige angriber spillede senest i november sidste år, og han tør endnu ikke selv spå om, hvornår han kommer til at spille igen. Til næste sommer løber hans Viborg-kontrakt ud.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-08-15 | 15:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Brighton udlejer sydafrikansk nyindkøb

( Alt om Sport )
Brighton udlejer sydafrikansk nyindkøb är publicerad av Bold.dk
Den nye Brighton-spiller Percy Tau er blevet sendt på leje i den belgiske klub Royale Union Saint-Gilloise, som gør sig i næstbedste række.Brighton har tidligere på sommeren hentet den sydafrikanske landsholdsspiller Percy Tau, og nu bliver angriberen sendt til belgiske Royale Union Saint-Gilloise på en lejeaftale for resten af sæsonen.Klubben skriver, at det hele tiden har været planen at udleje den 24-årige sydafrikaner, og det sker altså nu.Royale Union Saint-Gilloise gør sig i den næstbedste belgiske række.Tilbage i januar blev FC Midtjylland sat i forbindelse med Percy Tau, men det blev altså aldrig til noget.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-08-15 | 15:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Leganes lejer Chelsea-nigerianer

( Alt om Sport )
Leganes lejer Chelsea-nigerianer är publicerad av Bold.dk
Leganes har sikret sig den nigerianske forsvarsspiller Kenneth Omeruo, som kommer til klubben fra Chelsea på en lejeaftale for den kommende sæson.Chelsea hentede i 2012 den nigerianske forsvarsspiller Kenneth Omeruo til klubben fra belgiske Standard Liege.Siden har Omeruo været lejet ud til flere forskellige klubber, og sådan bliver det også i den kommende sæson.24-årige Omeruo, som har sin officielle debut for Chelsea til gode, skal i denne sæson spille for den spanske La Liga-klub Leganes. Forsvarsspilleren var med for Nigeria ved VM og startede inde i de første to kampe for holdet.Kenneth Omeruo er spiller nummer 31, som Chelsea lejer ud i den kommende sæson. Hans kontrakt med klubben udløber om et år.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-08-15 | 13:59:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Mignolet-agent er i dialog med Napoli

( Alt om Sport )
Mignolet-agent er i dialog med Napoli är publicerad av Bold.dk
Simon Mignolets agent, Nico Vaesen, fortæller, at der er dialog mellem ham selv, Liverpool og Napoli.Napoli har haft gang i svingdøren på målmandsposten denne sommer, men den ene af de nye keepere, Alex Meret, er blevet skadet, og derfor er klubben på en erstatning.Den erstatning kan meget vel findes i Liverpool, hvor Simon Mignolet er skubbet ned i hierarkiet efter Alisson Beckers ankomst. Den belgiske keepers agent, Nico Vaesen, afslører, at der er kontakt mellem ham og de to klubber.- Vi taler, men der er ikke nogen aftale endnu, selvom det er i begge klubbers interesse at finde en løsning, siger Nico Vaesen til det belgiske medie La Derniere Heure.- Liverpool vil gerne beholde ham, men Simon vil og skal spille. Han fortjener en topklub.- For Napoli er Mignolet den bedste mulighed i forhold til kvalitet, men der er også et økonomisk aspekt, der skal med i beregningnerne, siger Nico Vaesen.Simon Mignolets kontrakt i Liverpool udløber først i sommeren 2021.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-08-15 | 13:59:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Donyoh er med i FCN-trup mod Partizan

( Alt om Sport )
Donyoh er med i FCN-trup mod Partizan är publicerad av Bold.dk
FC Nordsjællands Godsway er blevet sin skade kvit og er med i truppen til torsdagens EL-kvalkamp mod Partizan. Victor Nelsson er ude.FC Nordsjællands farlige angriber Godsway Donyoh har siddet ude de seneste uger på grund af en skade.Nu er han dog blevet matchfit igen, og han er derfor med i den FCN-trup, som onsdag har sat kursen mod Serbien.Her venter der torsdag et returopgøret i Europa League-kvalifikationen mod Partizan, hvor FC Nordsjælland skal forsøge at vende et 2-1-nederlag fra første opgør.Mens cheftræner Kasper Hjulmand kan glæde sig over at have Donyoh med igen, må han til gengæld undvære Victor Nelsson, som sidder ude med karantæne.FC Nordsjællands trup til kampen mod Partizan:Nicolai LarsenPeter Vindahl JensenKarlo BartolecMads Mini PedersenMikkel RygaardMagnus Kofod AndersenGodsway DonyohMathias RasmussenBenjamin Tiedemann HansenAndreas SkovgaardNicklas Strunck JakobsenAndreas OlsenJacob Steen ChristensenJonathan AmonMikkel DamsgaardAbdul MuminMartin FreseIbrahim SadiqClinton AntwiMohammed KudusRasmus From

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-08-15 | 13:59:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Fabinho: Jeg er faldet godt ind i Liverpool-stil

( Alt om Sport )
Fabinho: Jeg er faldet godt ind i Liverpool-stil är publicerad av Bold.dk
Fabinho har brugt opstarten på at lære Liverpools spillestil at kende. Hans rolle er anderledes end i Monaco, og han føler, han er faldet godt ind.Liverpool har denne sommer fået tilgang af Fabinho, som er kommet til fra Monaco. Den 24-årige midtbanespiller optrådte ikke i forårspremieren, men har spillet en del i opstarten, og han føler, at han er faldet fint ind.- Jeg synes, mine præstationer har været gode. Det er en anden spillestil end i Monaco. Der var vi to på midtbanen, og i Liverpool er vi tre, siger Fabinho til Sky Sports og fortsætter:- Men jeg er blevet guidet af mine midtbanemakkere og forsvarsspillerne. Jeg vidste, at min rolle ville ændre sig, og jeg føler, jeg har tilpasset mig godt, siger Fabinho.På midtbanen er der flere hårde konkurrenter, men det tager Fabinho ganske roligt.- Da jeg kom til Liverpool, vidste jeg, at konkurrencen på midtbanen ville være der, og jeg synes, det er virkelig godt for holdet, siger Fabinho.- Hvis noget sker med en spiller, er der tilstrækkelige garderinger. I opstarten spillede jeg ved siden af flere forskellige spillere, og vi fik det til at fungere rigtig godt. Så overordnet set mener jeg, det er godt for holdet.Fabinho kan få sin officielle Liverpool-debut, når klubben på mandag møder Crystal Palace i Premier League.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-08-15 | 13:59:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Kent Nielsen: ´Håber at overtage Silkeborg som Superliga-klub´

( Alt om Sport )
Kent Nielsen: ´Håber at overtage Silkeborg som Superliga-klub´ är publicerad av DR.dk Sport
Der er ikke den store forskel på trænerarbejdet i 1. division og Superligaen, mener Kent Nielsen.

Lav den første kommentar!

DR.dk Sport | 2018-08-15 | 12:41:09
Læs mere »        Kommenter »   
 

Diego Godin: Jeg har afvist andre klubber

( Alt om Sport )
Diego Godin: Jeg har afvist andre klubber är publicerad av Bold.dk
Flere klubber har været interesserede i Diego Godin, men den uruguayanske Atletico Madrid-stjerne har afvist dem alle.Diego Godin har været et varmt navn denne sommer - blandt andet på grund af et stærkt VM for Uruguay.Men Atletico Madrid-spilleren vil ikke væk fra Atletico Madrid, og tirsdag blev han udpeget som ny anfører for klubben. Flere spanske medier har desuden præsenteret det som en realitet, at Godin har forlænget sin kontrakt - det har han dog ikke.- Jeg har ikke forlænget min kontrakt, men jeg har afvist tilbud fra andre klubber, så jeg kunne blive i klubben. Men af personlige årsager har jeg ikke forlænget min kontrakt, siger Diego Godin ifølge football-espana.net.Han er derimod glad for, at han fremover skal bære anførerbindet i hjerteklubben, som han har spillet for i otte år.- Det fører en masse ansvar med sig at bære anførerbindet - men også glæde og nydelse. Jeg har arbejdet hårdt for den her klub i lang tid med mange spillere og trænere, så det er virkelig en ære, siger Diego Godin.Diego Godin er 32 år gammel og har kontraktudløb næste sommer.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-08-15 | 12:40:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Zaha forlænger med Crystal Palace

( Alt om Sport )
Zaha forlænger med Crystal Palace är publicerad av Bold.dk
Crystal Palace har forlænget kontrakten med Wilfried Zaha, så den nu løber til sommeren 2023.Wilfried Zaha har de seneste sæsoner været en stor profil for Crystal Palace, og denne sommer var offensivspilleren rygtet til større engelske klubber.Crystal Palace formåede dog at holde på Zaha, og nu er parterne også blevet enige om en ny kontrakt.Palace meddeler på klubbens hjemmeside, at 25-årige Zaha har skrevet under på en aftale, som holder ham i klubben til sommeren 2023.Zaha debuterede for Crystal Palace i 2010, hvor han spillede frem til 2013, hvor Manchester United købte ham.Han var efterfølgende lejet ud til blandt andet Palace, inden han skiftede retur til klubben på er permanent aftale i 2015. Han har i alt spillet 288 kampe for klubben, og det er blevet til 44 scoringer.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-08-15 | 12:40:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Denis Fazlagic afviste 1. division for Kolding

( Alt om Sport )
Denis Fazlagic afviste 1. division for Kolding är publicerad av Bold.dk
Efter 150 1. divisionskampe var det tid til at prøve noget andet end landets næstbedste række, så Denis Fazlagic afviste flere tilbud, inden han skrev kontrakt med ambitiøse Kolding IF i 2. division.Denis Fazlagic fik ikke sin kontrakt forlænget i FC Fredericia, da den udløb efter sidste sæson, men den hurtige kantspiller fik forleden styr på fremtiden, da han lavede en aftale med Kolding IF i 2. division.Men det var faktisk slet ikke Danmark, der var førsteprioritet for Fazlagic, da han begyndte at sondere terrænet for nye udfordringer.- Jeg kiggede faktisk udelukkende på en mulighed i udlandet, siger Denis Fazlagic til bold.dk.Inden den tanke nåede at blive ført ud i livet, fik Fazlagic og hans kæreste den gode nyhed, at de skal være forældre til marts, og så var udlandet ikke længere en prioritet.- Muligheden i Kolding passer helt perfekt, som situationen er nu, fordi jeg så kan blive boende i Aarhus, siger Fazlagic.Kolding IF præsenterede i løbet af foråret en ny og ambitiøs plan for fremtiden og indførte samtidig kontraktfodbold efter nogle år uden. Og projektet tiltaler Fazlagic.- Først og fremmest synes jeg, det er et ekstremt spændende projekt, de har gang i. De vil prøve at opbygge klubben, så den på et tidspunkt kan blande sig, hvor det er virkelig spændende, siger han.Fazlagic havde muligheder højere oppe i rækkerne, men det var slet ikke aktuelt for den tidligere FC Fredericia- og Vejle Boldklub-spiller.- Jeg var faktisk ret stålfast på, at det ikke skulle være 1. division igen. Jeg ville gerne prøve noget helt andet. Jeg har spillet 150 kampe i 1. division, og jeg har brug for luftforandring. Jeg havde tilbud fra 1. division, men det tiltrak mig virkelig slet ikke, siger han.I Kolding blev Fazlagic præsenteret som et scoop, og han ser da også frem til det ansvar, han formentlig kommer til at få. Han har samtidig et godt indtryk af niveauet i truppen, hvor han får en lidt ny taktisk rolle.- Jeg er tiltænkt en af de offensive roller i vores system, som man kan kalde en 3-4-3. Jeg har tidligere været vant til at ligge lidt mere bredt, men det er en spændende udfordring. Jeg har spillet deroppe i en intern træningskamp, og da  gik det fint, siger han.Denis Fazlagic har tidligere i karrieren tilbragt næsten et år i Island. Han vendte hjem i februar 2017, da han skrev kontrakt med FC Fredericia.nicolai@bold.dk

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-08-15 | 12:40:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Gamle venner overbeviste Ilsø om A-League

( Alt om Sport )
Gamle venner overbeviste Ilsø om A-League är publicerad av Bold.dk
To tidligere holdkammerater var med til at overbevise Ken Ilsø om, at han skulle fortsætte karrieren i den australske liga.Ken Ilsø er denne sommer tiltrådt hos Adelaide United i den australske A-League, og det var langt fra tilfældigt, at han havnede lige netop der.Han gjorde nemlig sit forarbejde ordentligt og talte med flere af sine tidligere holdkammerater, inden han skiftede til AUstralien.- Jeg har haft mange australske kammerater i løbet af min karriere - eksempelvis Robbie Kruse og også Zac Anderson i Malaysia, siger Ilsø til goal.com om de tidligere holdkammerater fra henholdsvis Fortuna Düsseldorff og Kedah.- Jeg talte med dem om A-League, og jeg har altid gerne villet om på den her side af planeten. Så da muligheden kom, greb jeg den, siger Ilsø.Adelaide United sparker den nye sæson i gang til oktober.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-08-15 | 12:40:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Fremad Amager lejer ukrainer i Donetsk

( Alt om Sport )
Fremad Amager lejer ukrainer i Donetsk är publicerad av Bold.dk
Den 20-årige kantspiller Vladyslav Apostoliuk skifter fra Olimpik Donetsk i Ukraine til Fremad Amager på en lejeaftale frem til årsskiftet.Fremad Amager har i den seneste tid haft den ukrainske kantspiller Vladyslav Apostoliuk til prøvetræning, og han fortsætter i klubben lidt endnu.1. divisionsklubben er således blevet enig med Vladyslav Apostoliuks ejer, Olimpik Donetsk, om en lejeaftale, der betyder, at kantspilleren spiller i Fremad Amager resten af året.- Allerede tidligt i processen var jeg glad for at være tilstede i Danmark og hos Fremad Amager. Jeg ankom som en af de første prøvespillere og har været med i nogen tid til at lære hele strukturen og det taktiske setup at kende, siger Vladyslav Apostoliuk ifølge klubbens Facebook-side og fortsætter:- Dermed har jeg også været aktiv i mange træningspas og flere træningskampe. Det er blevet til en lejeaftale, og så må vi se hvad fremtiden byder på.- Jeg er overbevist om, at jeg vil spille i Fremad, og nu er det op til mig at bevise, at det skal veksles til en permanent løsning. Måske første mulighed er i aftenens pokalkamp mod Hvidovre IF. Jeg glæder mig til at få debut i min nye trøje med mit nye nummer, siger Vladyslav Apostoliuk.Ukraineren har en fortid i Dynamo Kiev.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-08-15 | 11:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Lopetegui er optimistisk før sæsonstart

( Alt om Sport )
Lopetegui er optimistisk før sæsonstart är publicerad av Bold.dk
Real Madrid-træner Julen Lopetegui forudser en tæt kamp mod Atletico Madrid, men ved samtidig, at forventningen i Real er endnu et trofæ.Julen Lopetegui er denne sommer blevet hentet til Real Madrid som klubbens nye cheftræner, og Lopetegui kan onsdag tage sin første titel med klubben, når holdet mødet Atletico Madrid i den europæiske super cup.Lopetegui vil forsøge at fortsætte det arbejde, Zinedine Zidane har udført med klubben, men forudser samtidig en meget tæt kamp mod Atletico.- Zidane gjorde et fantastiske stykke arbejde, men det er fortid nu. Nu vil vi bygge videre på klubbens historie og forsøge at være det bedste hold i alle spillets facetter. Vi skal gå ind til den kommende tid med selvtillid, siger Lopetegui ifølge Real Madrids hjemmeside.- Vi er optimistiske. Nu går vi ind til denne finale med ambitionen om at vinde. Vi vil gøre vores bedste med det, vi har til rådighed mod en modstander, som vil presse os hele vejen, som de altid gør.- Jeg forudser en tæt kamp. Begge hold vil forsøge at gøre deres bedste. At vinde sølvtøj er en del af klubbens historie, og vi går efter at kunne løfte endnu et trofæ nu.Når vinderen af den europæiske super cup i aften er udpeget, vil spanske hold have vundet ni af de senest ti udgaver af cuppen.Real Madrid har før aftenens kamp vundet den tre gange siden 2009, Barcelona har også tre sejre, Atletico Madrid to, mens Bayern München er det eneste hold, som har brudt den totale spanske dominans.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2018-08-15 | 11:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Real Madrid jagter første trofæ efter Ronaldo-afsked

( Alt om Sport )
Real Madrid jagter første trofæ efter Ronaldo-afsked är publicerad av DR.dk Sport
I den europæiske Super Cup skal Real Madrid på trofæjagt i den første kamp efter Cristiano Ronaldos farvel.

Lav den første kommentar!

DR.dk Sport | 2018-08-15 | 10:21:08
Læs mere »        Kommenter »   
 

Nye sejlklasser til OL? Danmark foreslår flere ændringer

( Alt om Sport )
Nye sejlklasser til OL? Danmark foreslår flere ændringer är publicerad av DR.dk Sport
Dansk Sejlunion foreslår flere mixklasser, stafetkonkurrencer og ser en fremtid for e-sailing til OL.

Lav den første kommentar!

DR.dk Sport | 2018-08-15 | 10:21:08
Læs mere »        Kommenter »   
 
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Kroatisk målmand stopper på landsholdet
Læs mere »
Barca-præsident: Vi holder øje med markedet
Læs mere »
Fremad A. skriver med russisk kantspiller
Læs mere »
Dansk keeper glæder sig over norsk klubskifte
Læs mere »
Magnussen ligeglad med konkurrenternes mening: ´Nogle gange går jeg over stregen´
Læs mere »
VFF-spids er tilbage efter otte måneder ude
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
abc
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


  Kendte
Forsidefruer lægger venskabet på is: Vi er ikke på talefod
Læs mere »
  Økonomi
Guldborgsund-borgmester har fået nok af københavnsk flyttehjælp til borgere på offentlig forsørgelse
Læs mere »
Tyrkiet strammer toldskruen hårdt over for amerikanske varer
Læs mere »
Vestas-aktien kaster bekymringer af sig og soler sig i vækst
Læs mere »
  IT & Teknik
Bag kulissen: Ny Tech fra Toppen-podcast på vej - vi optager hos Brian Mikkelsen, Dansk Erhverv
Læs mere »
Ny sårbarhed fundet i Intel-processor vækker bekymring - den minder om Spectre og Meltdown
Læs mere »
"Jeg har fået øgenavnet Darth Vader for at beskytte min afdeling og mine medarbejdere - og jeg bruger det rigtig meget
Læs mere »
Microsofts aktiekurs steget med 195 procent siden 2014: Nu sælger topchef Nadella 30 procent af sine Microsoft-aktier
Læs mere »
200 fyrede danske Intel-ansatte kan se frem til mere i løn: "Virksomhederne i nabolaget vil stille sig op på parkering
Læs mere »
Ny sårbarhed fundet i Intel-processor
Læs mere »


Selkabs Formidling
Joachim Fischer om brud: Havde forventet stør   Langkilde faktatjekker Fox-vært: Her er sandh   En kærlig hånd: Marstals motordamer får hjælp   Dansk keeper glæder sig over norsk klubskifte   Kære lykkelige dansker: Kongen af dansk syrer   Samuelsen ønsker tæt samarbejde med briter -   Inflationen holdt sig i ro i oktober   Hundredevis af cyklister i nøgen protest   Frank Sinatras første kone er død i en alder   Bolighandlen gearer op i Tønder Kommune   Der er ingen garantier hvis du fortryder ster   Vestkysten skal gøres til en af Nordeuropas m   Nu var det plejecentrets tur til at spille hø   Dommedag er nær: I september udslettes Jorden     Er det fordi, medicin hovedsageligt udvikles   Christopher: Her er en kvinde smukkest   Tysk politi betaler 37 millioner for navne i   Quiz: Har du tjek på alverdens høje bygninger   Kendt bilproducent overhalede konkurrent og s   Tigeren vil finde sig selv i faderens skygge   Syv biler har været igennem crashtest: Her er   Minister på inspirationstur i Vissenbjerg   Se Danmark: Kirke i babyhøjde   Nyt etagebyggeri i Odenses centrum: En halv e   Venezuelas præsident står til genvalg trods p   Atlético-profiler hylder Torres efter Europa   Sydkorea opfordrer Nordkorea til snak om fami   Selvmål. Landdistrikternes skattefradrag til   Sviatchenko ved ikke hvor fremtiden ligger   Team Danmark åbner op for at samle DM i flere   Rykker ud til udslip - men det var et ulovlig   Udflugt til Vadehavscenteret   Ebolaudbrud når afrikansk millionby   VM-vraget Gytkjær: Har noget at bidrage med   Lægeformand: - En normaliseringsproces i Voll   Lokaldebat: Kommunikationen halter i toppen   Svendborg skal sortere i to spande med fire r   Borgernes tur: Planen for det nye torv til de   Bliv godt kørende eller få ski under fødderne   FBI har pågrebet israeler i USA mistænkt for   Oklahoma-dansker scorede stor pokalfadæse   Marias Facebookopslag blev starten på en ny v   Løkke til sankthans: Varme og tillid er ikke   FC København sælger angriberen Andrija Pavlov   Forhandlere afviser tilbud: Forlader Forligsi   Sagsbehandling. Løft opgaven   SønderjyskE forlænger med tysk keeper   VM i Aquatlon: Lillebælt i Løb på banen med V   Kirsten og Erling lever drøm ud: Har hus med   Efter fartdom: Fynsk racerkører tilbage på ba   Mød selveste Han Solo i Helios   Ramt Minor: Vi havde fortjent bedre   Tiltale: Bandemedlem skød vildt omkring sig p   Atléticos målhelt afviser at tale om Barcelon   Ikke kun babyer tages med tang   Kerteminderevyen: Trine Gadeberg hårdt ramt m   Indbrud i villa   Lovestorm i Kastellet   Billedskolen udstiller keramik   Terrorkrav: Byfester presses af bureaukratisk   Minister drak af "grøn" flaske i Fr   USA kræver atomsprænghoveder fjernet fra Nord   Simona Halep overvandt problemer og vandt før   Lukning af kraftvarmeværk: Fjernvarmen kan bl   Eftersøgning af savnede efter flodbølge i Grø   Steven Crowder er provokatør og øretæveindbyd   Borgere hjalp politiet med at finde ni-årig d   Johnny Pladerytter laver fed musikalsk larm i   En uges frirum i en alt for lang ferie: »Nogl   Kolossal forskel på arveformuer i nabokommune   Advokat kræver begrænset forhør af Trump i Ru   The Simpsons tur til Danmark booster interess   Danskernes skattegæld sætter rekord med over   Tyrkiet kalder EU uretfærdig i vurdering af m   Støjvolde og asfalt i midterrabatten: Her er   FBI fyrer Trump-kritisk agent   Højreekstremister får ja til demonstration ve   »Selv George Clooney ville i samme situation   Dansk skuespiller havde indbrud TO gange i we   Politiet måtte trække stave: Syv anholdt efte   Marseille-træner: Vi kan være stolte   Rønnow er afklaret efter kikset skifte   Wozniacki har krammet på finalemodstander i E   Historisk enighed i landbruget skal sikre dan   Ledighed. Jobcentret har spillet fallit   Michelle Obama stod frem for første gang side   Tante Kunst forlader Brandts   Zorniger hylder VM-klar Kamil Wilczek   Digital platform skal give lærere mere tid me   Grønnemose er Årets Landsby   Morgen-briefing: Nilfisk satser stort på reng   Syngende kvinde tæskede flypersonalet med sin   Kevin Magnussen snupper flot sjetteplads i Ba   Salah banker Liverpool snublende tæt på Champ  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer