Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Sport nyheder

Save  nyheder in bookmarks
RSS feed her

Bidstrup åbner op for FCN-transfer: Intet er lukket

( Alt om Sport )
Bidstrup åbner op for FCN-transfer: Intet er lukket är publicerad av Bold.dk
Mads Bidstrup har muligvis spillet sin sidste kamp for FC Nordsjælland, men udelukker ikke at vende tilbage. Mads Bidstrup sagde søndag farvel på Right to Dream Park med en sølvmedalje. Midtbaneprofilen skal nemlig tilbage til Brentford, hvor han er ejet, og da der ikke er noget i gære om en transfer til FC Nordsjælland, ligner det, at han har spillet sin sidste kamp i FCN-trøjen. Men 22-årige Bidstrup udelukker ikke, at et gensyn kan komme i spil. - Det har været en fuldstændig ubeskrivelig rejse, jeg har været med på sammen med det her hold og de her fans. Det er muligvis den sidste kamp for FC Nordsjælland, og det har været en fantastisk oplevelse at være her.  - Der er aldrig nogen ting, der er lukket. Jeg har været på lån og skal tilbage at starte op i Brentford, men nu må vi se. - Jeg vil spille der, hvor jeg føler, jeg har bedst mulighed for at udvikle mig, og der hvor folk tror mest på mig og har lagt en plan, siger midtbanespilleren til Viaplay. Mads Bidstrup nåede at 33 kampe for FC Nordsjælland i denne sæson på tværs af alle turneringer.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-06-04 | 20:30:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

Emil Frederiksen vandt topscorertitlen i NordicBet Ligaen

( Alt om Sport )
Emil Frederiksen vandt topscorertitlen i NordicBet Ligaen är publicerad av Bold.dk
Sønderjyskes Emil Frederiksen er med 16 scoringer blevet topscorer i NordicBet Ligaen. Yousef Salech fra HB Køge blev nummer to med 15 mål.  Søndag blev der sat punktum på NordicBet Ligaen, da de sidste kampe blev afviklet i Hvidovre, Vejle og Haderslev.  Det betyder, at der nu kan gøres status.  Sønderjyskes Emil Frederiksen blev forleden kåret til Årets Profil i NordicBet Ligaen, og nu kan han udvide sin trofæsamling.  Den 22-årige kantspiller er nemlig vinder af topscorertitlen i NordicBet Ligaen, efter han har noteret sig for 16 scoringer.  Frederiksen vinder prisen foran HB Køges Yousef Salech og Wessam Abou Ali, som har scoret henholdsvis 15 og 14 mål.  Emil Frederiksen scorede så sent som søndag eftermiddag, da han var med til at sikre Sønderjyske en 3-2-sejr over FC Helsingør.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-06-04 | 15:50:27
Læs mere »        Kommenter »   
 

Thelander sværger AaB troskab

( Alt om Sport )
Thelander sværger AaB troskab är publicerad av Bold.dk
Rasmus Thelander har ingen intention om at forlade AaB, derfor regner han med at skulle spille NordicBet Liga efter sæsonen, siger han til Viaplay. Se det øverst. - Selvfølgelig skal jeg det, det har jeg hele tiden sagt.  Ordene falder fra AaB-forsvarer Rasmus Thelander, da han efter lørdagens nedrykning blev spurgt, om han regner med at skulle spille NordicBet Liga efter sommerferien.  Dermed slår han fast, at han bliver i AaB på trods af en skuffende nedrykning.  - Jeg kom hjem til en klub, som lå under stregen. Vi havde én mission, det var at redde os i Superligaen. Det var jeg helt indstillet på.  - Alle i klubben og truppen har lagt alt for at få det til at lade sig gøre, men det var ikke nok i sidste ende, udtalte Thelander til Viaplay.  31-årige Rasmus Thelander vendte i vinter retur til AaB efter et kort ophold i Ferencvaros.  Du kan se indslaget med Thelander øverst i artiklen. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-06-04 | 14:40:27
Læs mere »        Kommenter »   
 

Medier: Ancelotti ønsker Kane som Benzema-erstatning

( Alt om Sport )
Medier: Ancelotti ønsker Kane som Benzema-erstatning är publicerad av Bold.dk
Carlo Ancelotti vil gerne have fingrene i Harry Kane, der skal udfylde pladsen i angrebet hos Real Madrid, efter Karim Benzema forlader klubben. Det skriver de spanske medier Relevo og Marca. Det er nogle store sko, der skal udfyldes, når Karim Benzema forlader Real Madrid. Så store at Carlo Ancelotti ønsker sig målslugeren Harry Kane. Det skriver Relevo og Marca. Ifølge medierne er Ancelotti og Real Madrid-ledelsen enige om at gå efter Harry Kane, selvom det siges, at Daniel Levy ønsker over en milliard kroner for at sende den 29-årige angriber til Madrid. Men det skulle ikke skræmme den spanske storklub, der ser Kane som den perfekte erstatning for Benzema. Også Kai Haverts har været meldt til Real Madrid, hvor de to parter efter sigende allerede har indgået en mundtlig aftale. Karim Benzema forventes at skriver under med Al Ittihad fra Saudi-Arabien. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-06-04 | 14:40:27
Læs mere »        Kommenter »   
 

Viborg udtager 19 spillere mod FCN: Grønning og Said i karantæne

( Alt om Sport )
Viborg udtager 19 spillere mod FCN: Grønning og Said i karantæne är publicerad av Bold.dk
Viborg må undvære hele seks prominente navne mod FC Nordsjælland, derfor har klubben kun udtaget 19 spillere til søndagens opgør.  Søndag eftermiddag sætter Viborg punktum på Mesterskabsspillet, når klubben rejser til Farum for at møde FC Nordsjælland.  Forud for opgøret er Viborg hårdt ramt af skader og karantæner, derfor har cheftræner Jacob Friis kun udtaget 19 spillere, hvor det ellers er tilladt at have 20 spillere i kamptruppen.  Mads Lauritsen, Nicolas Bürgy, Zan Zaletel og Marokhy Ndione sidder alle ude med skader, mens anfører Jeppe Grønning og formstærke Ibrahim Said sidder ude med karantæne.  Opgøret mellem FC Nordsjælland og Viborg fløjtes op klokken 17.00 og kan følges live på bold.dk.  Viborgs trup mod FCN: Lucas LundAnton GaaeiMads SøndergaardElias AchouriNils MortimerRenato JøºniorAlassana JattaClint LeemansMikkel AndersenJakob BondeJan ZamburekSofus BergerOliver BundgaardDaniel AnyembeMartin AgnarssonMagnus WestergaardPaulinhoViktor HjorthJakob Vester

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-06-04 | 10:10:30
Læs mere »        Kommenter »   
 

AaB-kaptajn tager afstand fra Bakiz-klammeri: Tag dig sammen

( Alt om Sport )
AaB-kaptajn tager afstand fra Bakiz-klammeri: Tag dig sammen är publicerad av Bold.dk
Lucas Andersen tager afstand fra episoden, hvor Younes Bakiz og en tilskuer var ved at ryge i totterne på hinanden. Det siger han til Ekstra Bladet. Bølgerne gik højt på og omkring Aalborg Portland Park, efter nedrykningen var en realitet for AaB. Kort efter slutfløjt endte Younes Bakiz i klammeri med en vred tilskuer, hvilket AaB-spilleren efterfølgende forklarede med, at han reagerede, fordi nogle familiemedlemmer var blevet skubbet til på tribunen. AaB-anfører Lucas Andersen er træt af sådan en episode. - Jeg tager afstand fra det, når det handler om familie og børn. Det, synes jeg, er helt skandaløst. - Jeg beder ham om at tage sig sammen og dæmpe sig. Han står blandt familie og børn, og så skal han opføre sig ordentligt, siger Lucas Andersen ifølge Ekstra Bladet. Se Bakiz selv forholde sig til episoden i toppen af artiklen.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-06-03 | 20:10:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

Lucas Andersen gik ud til sure fans: Læs det af på mig

( Alt om Sport )
Lucas Andersen gik ud til sure fans: Læs det af på mig är publicerad av Bold.dk
AaB-anfører Lucas Andersen gik efter nedrykningen ud til en stor gruppe vrede fans og fortalte dem, at hvis de havde behov for at læsse frustrationer af, kunne de gøre det på ham. En gruppe på 100-150 AaB-tilhængere stod længe efter slutfløjt mod Silkeborg ude foran stadion og ventede på spillerne. Anfører Lucas Andersen gik derud og tog dialogen, og han fortæller til Viaplay, hvad han oplevede. - Det var følelser, kærlighed til klubben, en lang pinefuld sæson på mange områder, mange frustrationer og nedture. I dag kunne have været kulminationen på det hele. Det er ikke i dag, at vi rykker ned, men det var i dag, at vi havde muligheden for at redde det hele, siger Lucas Andersen. Han er med egne ord AaB hele vejen igennem og var klar til at lytte til fansenes frustrationer. - Jeg sagde bare, at jeg er stor nok AaB-dreng til at kunne bære, hvis der er nogen, der havde brug for at læsse noget af. Så kunne de få lov at gøre det.  - Jeg ville hellere tage den, end at alle mine holdkammerater skal udsættes for et verbalt overfald. Det var ikke det, jeg var ude for overhovedet, men jeg sagde, at hvis nogen havde brug for det, så sig frem, fortæller Lucas Andersen til Viaplay. Det er første gang i klubbens historie, at AaB rykker ud af Superligaen.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-06-03 | 19:10:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

Gündogan slog rekord med lynkasse

( Alt om Sport )
Gündogan slog rekord med lynkasse är publicerad av Bold.dk
Ilkay Gündogan slog en rekord, da han lørdag scorede efter 12 sekunder mod Manchester United. Ilkay Gündogan er den hurtigste til at score i en FA Cup-finale. Det skriver statistikfirmaet OptaJoe. Den tyske Manchester City-anfører hamrede bolden i kassen efter 12 sekunder mod Manchester United, og det er altså den hurtigste scoring nogensinde i finalen af turneringen. Gündogan har slået Louis Saha, der i 2009 scorede efter 25 sekunder for Everton mod Chelsea. Den tyske midtbanespiller gjorde det også til 2-1 i kampen, og det blev slutresultatet. OptaJoe skriver også, at Gündogan er den ældste målscorer i finalen siden Nat Lofthouse scorede i 1958. Ilkay Gündogan er 32 år og 222 dage gammel.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-06-03 | 19:10:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

Grealish-drøm om FA Cuppen gik i opfyldelse: Gündogan reddede mig

( Alt om Sport )
Grealish-drøm om FA Cuppen gik i opfyldelse: Gündogan reddede mig är publicerad av Bold.dk
Jack Grealish fortæller, at han har drømt om at vinde FA Cuppen som barn, efter at Manchester City vandt titlen efer en 2-1 sejr over Manchester United. Jack Grealish skrev lørdag et nyt trofæ på sit CV. Sammen med resten af Manchester City-mandskabet vandt han nemlig FA Cup-finalen med 2-1 over Manchester United. Efter opgøret var offensivspilleren mere end tilfreds. - Det er utroligt. Det er noget, man drømmer om, når man er et lille barn. Jeg var desperat efter at vinde titlen i Villa, og nu har jeg gjort det, siger Jack Grealish til BBC. Offensivspilleren begik straffespark i første halvleg, fordi han ramte bolden med hånden. Han blev dog reddet af City-anfører Ilkay Gündogan, der scorede to kasser. - Jeg troede ikke engang, at det var et straffespark. Jeg kiggede ikke engang på bolden, jeg vendte mig, og den ramte min arm. Gündogan reddede mig, siger Grealish til BBC. Selv om der venter en Champions League-finale om en uges tid for City, vil Grealish nyde lørdagens triumf.  - Vi får en god aften i aften, og så går vi i gang igen søndag og mandag med en stor kamp i næste uge. - Selvfølgelig vil jeg fejre det. Jeg vinder ikke en FA Cup hver uge, så jeg vil nyde det. Tilbage til træning og restitution i morgen. Jeg elsker denne klub, spillerne og personalet, siger Jack Grealish til BBC. Manchester City møder Inter i Champions League-finalen den 10. juni i Istanbul.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-06-03 | 19:10:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Lewandowski vil spille med Messi i Barca: Det vil være rigtig nemt

( Alt om Sport )
Lewandowski vil spille med Messi i Barca: Det vil være rigtig nemt är publicerad av Bold.dk
Robert Lewandowski håber på, at Lionel Messi vender tilbage til FC Barcelona, så de kan spille sammen. Et samarbejde mellem Lionel Messi og Robert Lewandowski lyder som en farlig cocktail, som kan gøre de fleste La Liga-mandskaber nervøse. Det er dog et scenarie, som kan blive en realitet inden for de kommende måneder, da Messi er blevet rygtet tilbage til Barca. Det er et skifte, som Lewandowski håber på kan blive en realitet. - Vi må vente og se, om Messi kan komme til Barcelona. Jeg håber, han kommer. Om et par dage ved vi måske mere og har mere konkret information.  - Jeg ved, at det ville være rigtig nemt at spille med ham, fordi Leo kan spille på næsten alle positioner og i hvert øjeblik af kampen, siger Robert Lewandowski til Marca. Det er allerede blevet bekræftet, at Lionel Messi stopper i PSG, og der skulle derfor falde en beslutning om fremtiden i næste uge. Det kan I læse mere om her.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-06-03 | 08:30:27
Læs mere »        Kommenter »   
 

Tidligere FCK-talent ophæver efter kort tid i Sverige

( Alt om Sport )
Tidligere FCK-talent ophæver efter kort tid i Sverige är publicerad av Bold.dk
Jacob Perelman forlader Landskrona efter få måneder, da parterne er blevet enige om at ophæve samarbejdet, fordi danskeren jagter mere spilletid. I februar skiftede Jacob Perelman FC Københavns ungdomsafdeling ud med svenske Landskrona, men nu skal forsvarstalentet videre igen. Landskrona meddeler på egen hjemmeside, at kontrakten med Perelman er blevet ophævet med øjeblikkelig virkning. - Efter at have arbejdet sammen i et par måneder er vi sammen med Jacob Perelman kommet frem til at ophæve aftalen, så Jacob skal få muligheden for at få regelmæssig spilletid på seniorniveau. - Jacob har været yderst professionel i hele sin tid hos os og er altid kommet velforberedt. Vi ønsker ham held og lykke fremover, udtaler klubchef Michel Ekberg. Perelman står noteret for en enkelt førsteholdskamp Landskrona, der spiller i den næstbedste række i Sverige.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-06-02 | 09:20:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Avis: Brøndby-talent topper Hvidovres ønskeliste

( Alt om Sport )
Avis: Brøndby-talent topper Hvidovres ønskeliste är publicerad av Bold.dk
Yousef Salech står ifølge Ekstra Bladet øverst på ønskelisten i Hvidovre IF, men spørgsmålet er, hvad Brøndby vil. Brøndby sendte i slutningen af det seneste sommertransfervindue angrebstalentet Yousef Salech på græs i HB Køge, hvilket har været en stor succes. 13 gange har Salech fået netmaskerne til at blafre i den snart overståede sæson af NordicBet Ligaen, og denne sommer har han muligheden for at tage et skridt op til 3F Superligaen. I hvert fald skriver Ekstra Bladet, at Salech topper ønskelisten hos oprykkerne fra Hvidovre IF, der jagter forstærkninger til eventyret i den bedste række. Salech har kun et enkelt år tilbage af sin aftale med Brøndby, som ikke nødvendigvis er interesseret i at udleje ham i den nuværende situation. Det kan en forlængelse med BIF dog ændre på, lyder det. Hvidovre har et godt forhold til Brøndby og har i denne sæson haft stor glæde af Andreas Pyndt, der var udlejet til NordicBet Liga-klubben, men efter sæsonen rykker til Silkeborg på en fri transfer.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-06-02 | 06:50:33
Læs mere »        Kommenter »   
 

Sønderjyske missede oprykning til Superligaen: Går glip af millioner

( Alt om Sport )
Sønderjyske missede oprykning til Superligaen: Går glip af millioner är publicerad av Bold.dk
Sønderjyske trak nitten i oprykningskampen i NordicBet Ligaen, og det er sportsdirektør Esben Hansen skuffet over. Han siger til bold.dk, at den manglende oprykning til 3F Superligaen betyder, at klubben må se bort fra flere millioner. Hvidovre IF og Sønderjyske har kæmpet en hård kamp om andenpladsen i NordicBet Ligaen, men nu står det klart, at Hvidovre IF er klar til 3F Superligaen.  Det betyder samtidig, at Sønderjyske må tilbringe en sæson mere i NordicBet Ligaen.  bold.dk har taget en snak med sportsdirektør Esben Hansen om den missede oprykning til 3F Superligaen.  - Det er vi overordnet kede af og skuffede over. Jeg tror, at man skal dele tingene lidt op. Hvis vi kigger på, hvor vi er lige nu, og præstationerne efter jul, er det interessant at se, om vi er på vej i den rigtige retning i det nuværende setup. Det er vi. Det viser de underliggende tal og placeringen i tabellen. - Vi har været det bedste hold i slutspillet i NordicBet Ligaen. Det er jo grundlæggende skuffende og ærgerligt, at vi ikke rykkede op, men vi vidste også, at det ville blive et bøvlet år. - Når man når hertil, er det ikke andet end at lette på hatten over for dem, der har gjort det bedre over 12 måneder, siger Esben Hansen til bold.dk.  Mister indtægterDa bold.dk spørger ind til de økonomiske konsekvenser for Sønderjyske ved den manglende oprykning, fortæller Hansen, at Sønderjyske kunne have fået et økonomisk boost ved at kunne kalde sig 3F Superliga-hold fra næste sæson. - Vi havde ikke regnet med noget som helst. Vi vidste, at det ville blive bøvlet. Vi kender økonomien i et Superliga-setup.  - Der har klubbe været i de seneste 15 år, inden vi rykkede ned i det seneste år. Vi ved godt, at vi mister nogle tv-indtægter og faldskærmspenge, det er offentlig kendt.  - Vi vidste godt, at år to er et sværere år økonomisk, men det har vi forsøgt at justere efter bedste evne, så vi kan køre videre i næste sæson med et meget konkurrencedygtigt setup. Det er der fuldstændig styr på, men vi ville da hellere x-antal millioner mere i kassen.  Hvordan kommer de manglende penge til at ramme jer? - Vi har ikke bare kørt videre med et eller andet overgearet setup, som er dybt uansvarligt. Vi prøver at være det modsatte ved at være ansvarlige, og det synes jeg, at vi har været. På trods af de manglende indtægter er vi et meget bedre økonomisk sted, end vi var for et eller to siden.  - Fremtiden er lys for Sønderjyske, men det er bare en anden diskussion. Vi er selvfølgelig super skuffede over, at vi ikke rykkede op, men det vil to-tre andre hold også være, hvis de stod i samme situation som os. Det er fodboldens præmis, siger Sønderjyske-sportsdirektøren til bold.dk.  Sønderjyske har fem point op til Hvidovre IF inden den sidste spillerunde. I den sidste runde får Sønderjyske besøg af FC Helsingør.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-06-01 | 12:50:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

Medie: Olmo forlænger i Leipzig trods Real Madrid-interesse

( Alt om Sport )
Medie: Olmo forlænger i Leipzig trods Real Madrid-interesse är publicerad av Bold.dk
Dani Olmo har været sat i forbindelse med Real Madrid, men nu har han angiveligt forlænget sin kontrakt i RB Leipzig.  Dani Olmo skal angiveligt ingen steder.  Den spanske RB Leipzig-profil har kontrakt frem til sommeren 2024, og derfor har han været rygtet væk fra den tyske klub denne sommer.  Spanske medier har tidligere kunne fortælle, at Real Madrid er interesseret i Olmo, men nu tyder det altså på, at han bliver i Tyskland.  Sky Sport Germany skriver nemlig, at Dani Olmo har besluttet sig for at forlænge sin kontrakt med RB Leipzig.  Mediet skriver også, at der er i den nye kontrakt er inkluderet en frikøbsklausul.  Olmo har været i Leipzig siden januar 2020, hvor han blev købt i Dinamo Zagreb. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-06-01 | 11:50:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Ajax forlænger med Klaas Jan Huntelaar

( Alt om Sport )
Ajax forlænger med Klaas Jan Huntelaar är publicerad av Bold.dk
Ajax har forlænget kontrakten med Klaas Jan Huntelaar, der er teknisk chef i klubben, til sommeren 2027. Ajax forlænger med Klaas Jan Huntelaar. Den tidligere angriber har fungeret som teknisk chef siden 2022, og det forbliver han indtil sommeren 2027. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside. - Vi er glade for, at Klaas Jan har forlænget sin kontrakt. I sin rolle som teknisk direktør i bredere forstand og hos Ajax U23 kan han udvikle sig yderligere og være værdifuld for Ajax. Jeg ser frem til et langt og godt samarbejde med ham, siger fodbolddirektør Sven Mislintat. Også Huntelaar glæder sig over at fortsætte i klubben. - Det fulde billede er meget vigtigt for min udvikling. Det havde vi mange gode snakke om, inden vi besluttede at forlænge min kontrakt, mener han. Klaas Jan Huntelaars kontrakt stod til at udløbe 30. juni.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-06-01 | 11:50:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Svensk angriber var tæt på Brøndby: Nu er han fri på markedet

( Alt om Sport )
Svensk angriber var tæt på Brøndby: Nu er han fri på markedet är publicerad av Bold.dk
Svenske Sebastian Andersson forlader FC Köln denne sommer, når hans kontrakt udløber. Han har tidligere været tæt på at skifte til Brøndby.  Et tidligere Brøndby-emne er nu fri på markedet.  I sommeren 2022 var den svenske angriber Sebastian Andersson tæt på at skifte til Brøndby, men en knæskade kom i vejen for skiftet.  Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, fortalte efterfølgende, at svenskeren stadig var en interessant spiller for Brøndby, og at man derfor ville holde øje med hans situation. Læs mere her.  Sebastian Anderssons situation har nu ændret sig, for FC Köln har meldt ud, at han forlader klubben denne sommer, når hans kontrakt udløber.  Derfor vil Sebastian Andersson altså være fri på markedet denne sommer, men det er ikke fordi, at Brøndby mangler angribere, for man hentede nemlig Ohi Omoijuanfo, efter Andersson-handelen faldt i vasken.  Sebastian Andersson skiftede til FC Köln i 2020, da han blev købt i Union Berlin.  Han nåede at spille 47 kampe for klubben, og han scorede otte kasser. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-06-01 | 11:50:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Coady og Vinagre er færdige i Everton

( Alt om Sport )
Coady og Vinagre er færdige i Everton är publicerad av Bold.dk
Hverken Conor Coady eller Røºben Vinagre får ikke permanente kontrakter i Everton og bliver sendt tilbage til henholdsvis Wovlerhampton og Sporting Lissabon. Everton siger farvel til to forsvarsspillere. Hverken Conor Coady eller Røºben Vinagre får lejeaftalerne lavet om til permanente af slagsen, og derfor sendes de tilbage til Wolverhampton og Sporting Lissabon. - Vi vil gerne takke Conor og Røºben for deres upåklagelige professionalisme og værdifulde bidrag både på og uden for banen under deres tid i klubben. - Vi ønsker begge spillere det bedste i deres fremtid, siger Evertons fodbolddirektør, Kevin Thelwell, til klubbens hjemmeside.  Hver at bemærke er, at Coady har haft en stor rolle i Evertons overlevelseskamp, hvor han har spillet 25 kampe i alt og scoret to mål. Ifølge Fabrizio Romano kunne klubben have købt Coady for 4,5 millioner pund. Røºben Vinagre nåede blot fire kampe, da hans sæson blev ødelagt af skader.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-06-01 | 11:50:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

LIVE: Eufori i Budapest!!

( Alt om Sport )
LIVE: Eufori i Budapest!!  är publicerad av Bold.dk
Sevilla og Roma kæmper onsdag aften om triumfen i Europa League. Vinderen af årets Europa League bliver enten spansk eller italiensk. Onsdag aften afvikles finalen, og kampen står mellem Sevilla og Roma. Du kan følge opgøret live herunder.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-05-31 | 21:40:28
Læs mere »        Kommenter »   
 

Deschamps udelader Lacazette fra Frankrig-trup

( Alt om Sport )
Deschamps udelader Lacazette fra Frankrig-trup är publicerad av Bold.dk
Didier Deschamps har udtaget de spillere, der skal repræsentere Frankrig i de kommende EM-kvalifikationskampe, og det bliver uden en målfarlig Alexandre Lacazette. Der er blevet sat navne på Frankrigs landsholdstrup til den kommende samling. Her møder franskmændene Gilbraltar og Grækenland i EM-kvalifikationskampene, og til de kampe har landstræner Didier Deschamps valgt at se bort fra en målfarlig herre fra Lyon. For Alexandre Lacazette er ikke blandt de 23 spillere, selvom han har vist sig at være utrolig skarp foran kassen på det seneste. Hele 27 mål har angriberen scoret i Ligue 1 og 31 i alt, men det er altså ikke nok til at komme tilbage på landsholdet, hvor han har fået 16 kampe. Kampene mod Gilbraltar er den 16. juni på udebane, inden Grækenland kommer på besøg den 19. juni. Du kan se landsholdstruppen nedenfor.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-05-31 | 16:50:29
Læs mere »        Kommenter »   
 

Avis: Kvistgaarden har mere end fordoblet sin Brøndby-løn

( Alt om Sport )
Avis: Kvistgaarden har mere end fordoblet sin Brøndby-løn är publicerad av Bold.dk
Mathias Kvistgaarden har angiveligt fået fordoblet sin løn ved kontraktforlængelsen i Brøndby.  Det er ikke længe siden, at Mathias Kvistgaarden forlængede sin kontrakt i Brøndby.  Den nye kontrakt løber frem til sommeren 2027, men det er ikke kun aftalens længde, der er blevet lavet om på.  Ekstra Bladet skriver, at Mathias Kvistgaarden har mere end fordoblet sin tidligere Brøndby-løn i den nye aftale.  Avisen skriver, at Kvistgaarden i sin gamle aftale tjente i omegnen af 65.000 kroner om måneden, og at hans nye løn lyder på 150.000 kroner om måneden.  Den store lønforhøjelse har Kvistgaarden da også levet op til, for han scorede hattrick i den seneste kamp mod FC Nordsjælland.  Den 21-årige angriber har scoret seks mål og lavet tre assist i Superligaen i denne sæson.  I alt står Kvistgaarden noteret for 59 kampe, 13 mål og fire assists. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2023-05-31 | 16:50:29
Læs mere »        Kommenter »   
 
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Bidstrup åbner op for FCN-transfer: Intet er lukket
Læs mere »
Emil Frederiksen vandt topscorertitlen i NordicBet Ligaen
Læs mere »
Thelander sværger AaB troskab
Læs mere »
Medier: Ancelotti ønsker Kane som Benzema-erstatning
Læs mere »
Viborg udtager 19 spillere mod FCN: Grønning og Said i karantæne
Læs mere »
AaB-kaptajn tager afstand fra Bakiz-klammeri: Tag dig sammen
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
1
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Dan
Modige smukke tvillinger - at gøre kreat
Læs mere »
Anonym
wow
Læs mere »
Anonym
Rasmus Paludan er idiot!
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


  Kendte
  Økonomi
Cepos´ cheføkonom Mads Lundby Hansen er død
Læs mere »
I en kælder i Hellerup får du en god, højgastronomisk spiseoplevelse til en attraktiv pris
Læs mere »
Dansk erhvervsmand sælger engelsk fodboldklub
Læs mere »
  IT & Teknik
Intelligente chatbots er det hotteste hotte, men dine kunder gider altså ikke have dem (endnu)
Læs mere »
Lade-labyrintens mange mysterier og faldgruber
Læs mere »
Erhvervslivet skriger på AI-kandidater - men universiteterne må ikke uddanne flere
Læs mere »
Disse 20 virksomheder har ifølge den danske it-branche de mest kompetente, problemløsende og servicemindede medarbejde
Læs mere »
Test: Mercedes EQE er bare en komfortabel kilometer-knuser
Læs mere »
Dansk boligsite får påbud efter alvorligt brud på GDPR for brug af omstridt Facebook-værktøj
Læs mere »


Bilpleje Blog
Liveblog: Magnussen klar til sæsonens tredje   Efter gennemsyn af sagens 185 millioner dokum   Kendt solcremebrand hårdt ramt: Kigger ind i   Arsenal-guldfugl imponerer i Ligue 1: Ved ikk   Jeg drejer om hjørnet. Så får jeg det første   Tip til din uge: København har fået en ny kun   FAKTA: 173 nye navne er kommet med i Kraks Bl   PSG forlænger med profileret argentinsk cheft   Sofia blev afvist: - Skal jeg give ham en cha   Markedet lukker: To selskaber hamret i gulvet   Momentuminvestor: Det danske aktiemarked er v   FA 2000 fortsatte sejrsstimen mod Brønshøj   Over 600 anholdt ved corona-demo i Berlin   SLUT: Viborg FF-B36 Tøƒ³rshavn minut for minu   Foreløbig har forestillingen spillet for 10 p   Mette Frederiksen er på vej til Jerusalem: Me   Topadvokat dræbt: Påvirket af svær skilsmisse   Danmark taber til Frankrig   Vildt VM-drama koster verdensstjerne medalje   Avis: Ronaldo vil have Pepe til Saudi-Arabien   Fakta: Fire millioner mink graves op af jorde   Zlatan: Donnarumma kunne være blevet   Statskassen har vundet den store gevinst i lo   Virusramt delstat melder om Australiens værst   Feyenoord-træner skammer sig over egne fans:   Ajax vil omskole 16-årige Jeppe Kjær   Han fik løverne til at græde - nu er han blev   16 millioner kroner: Man skal ikke skamme sig   Mand fængslet: Fremstillede gigantisk antal u   »Bemærkelsesværdigt«: Denne gruppe står for e   Omikron giver højere risiko for at blive smit   Stoppet af burger-afhængighed  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer