Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Sport nyheder

Save  nyheder in bookmarks
RSS feed her

Kæk Rasmussen om Llapi: Vi kan udeblive og tabe 0-3

( Alt om Sport )
Kæk Rasmussen om Llapi: Vi kan udeblive og tabe 0-3 är publicerad av Bold.dk
Professionelle fodboldspillere lever og ånder for at spille kampe, og derfor glæder Jacob Rasmussen sig også til Brøndbys returkamp mod KF Llapi. Med en 6-0-sejr i bagagen kan de også udeblive og tabe 0-3, siger stopperen med et glimt i øjet.  Når Brøndby torsdag skal spille returkamp mod KF Llapi i Conference League-kvalifikationen, skal der et mirakel af bibelske dimensioner til, hvis danskerne skal ryge ud.  En 6-0-sejr på Brøndby Stadion sikrede nemlig Jesper Sørensens tropper et ganske godt udgangspunkt. Netop derfor kan kampen i Kosovo virke mere til besvær, end den gavner.  Sådan ser Jacob Rasmussen ikke på det.  Brøndby-stopperen lever for at spille kampe, og derfor glæder han sig også til returopgøret mod Llapi.  - Jeg tænker, 6-0 burde være nok. Ellers skal vi hjem at kigge os selv i spejlet. Er det ikke nærmest irriterende at skulle bruge kræfter på returkampen? - Nej, det er sådan, konceptet er. Det kan vi ikke rigtigt gøre noget ved. Så må vi spille den kamp, som nu engang er der.   - Ellers kan vi blive væk, så taber vi 3-0. Det kan være en løsning, siger Rasmussen med et glimt i øjet, inden han understreger, hvorfor han ser frem til kampen i Kosovo.  - Jeg tror, det er fint at komme derned og få spillet endnu en kamp. - Det er jo det, vi bliver betalt og lever for. Det er fedt at træne, men det er endnu federe at spille kampe, siger Brøndby-stopperen.  Det tætte kampprogram går ham heller ikke på. Det skal man kunne håndtere som professionel fodboldspiller.  - Vi er jo professionelle fodboldspillere, så jeg tænker da, at vi alle kan spille hver tredje dag. Jeg tror ikke, det bliver noget problem, afslutter Rasmussen.  Returopgøret i Kosovo spilles torsdag aften. Brøndby har dog lige en Superliga-kamp inden, da Vejle lægger vejen forbi Brøndby Stadion mandag. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-27 | 07:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Morten Karlsen gør det klart: Vi skal slutte over Sønderjyske

( Alt om Sport )
Morten Karlsen gør det klart: Vi skal slutte over Sønderjyske är publicerad av Bold.dk
Da Lyngby Boldklub drog mod Haderslev fredag aften, var det som sædvanlig et med en indstilling om at hente tre point. Efterfølgende var Morten Karlsen dog glad for det ene. Han erkender dog, at Lyngby skal ende over Sønderjyske. Fredag aften indledte Sønderjyske og Lyngby anden runde af 3F Superligaen. Det blev en livlig kamp, hvor begge hold havde deres muligheder. Kampen endte dog 1-1 efter to mål inden for de første 20 minutter. Efterfølgende var der ærgrelse at spore i Sønderjyske-lejren, da de havde de største chancer mod slutningen af kampen. Anderledes var stemningen hos Lyngby, fortæller træner, Morten Karlsen, efter kampen til Bold.  - Vi vil altid gerne vinde, og går efter at vinde. Det havde været et drømmescenarie at tage herfra med tre point, men vi er også glade for det ene. - Når du ser på de sidste 20 minutter, så skal vi selvfølgelig være glade for ét point. Lyngby møder de fire øverst-placerede hold fra sidste sæson inden for de første fem runder. Derfor havde de udset sig denne kamp som bedste chance for at få point. Og det ene point har i den grad noget at sige frem mod tre svære kampe. - Det har en kæmpe betydning for os at få slettet det nul. Når man træder ind i en ny turnering, så er betydningen af at komme på tavlen stor, så det er vi glade for. Men selvom det på papiret kan ligne David mod Goliat i de næste runder for Lyngby, mener den nye Lyngby-træner ikke, at man allerede skal stemple de kongeblå.  - Du får mig ikke til at sige fra kamp to, at vi er et bundhold. Men Sønderjyske er vel et hold I skal slutte over? - Ja, det er det. Det kan jeg sige meget klart. I næste runde af Superligaen tager Lyngby imod Brøndby.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-27 | 07:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

FCK-emne om Marseille-rygte: Min agent fortæller det nok

( Alt om Sport )
FCK-emne om Marseille-rygte: Min agent fortæller det nok är publicerad av Bold.dk
Derek Cornelius er et varmt salgsemne for Malmö, og nu udtaler han sig om de rygter, der fiser rundt om hovedet på ham.  Det er formentlig bare et spørgsmål om tid, før Derek Cornelius er fortid i Malmö FF.  Den canadiske midtstopper har imponeret stort i Allsvenskan, og han spillede fem ud af seks kampe i Copa América tidligere på måneden.  Sådan noget går ikke ubemærket hen i resten af Europa, og forsvarsspilleren har været sat i forbindelse med klubber som FC København og Brest.  Men ifølge RMC Sport er det Marseille, hvortil Pierre-Emile Højbjerg netop er skiftet, der får canadierens underskrift. Klubberne er nemlig tæt på at blive enige om en pris i omegnen af 26 millioner kroner.  Hovedpersonen holder sig i kulissen og fokuserer på det, han kan.  At spille fodbold. - Jeg prøver bare at arbejde hver dag. Hvis der dukker noget op, er jeg sikker på, at min agent vil fortælle mig det.  - Men lige nu er jeg her i Malmø, og jeg skal forberede mig, som om jeg spiller her, siger Cornelius til fotbollskanalen. 26-årige Derek Cornelius har været i Malmö FF siden starten af 2023, hvor han kom til fra Vancouver. Tilbage i juni skrev journalisten Matthew Scianittis, at FC København har et godt øje til Cornelius.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-27 | 07:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Bold Play leverer målbonanza fra NordicBet Ligaen

( Alt om Sport )
Bold Play leverer målbonanza fra NordicBet Ligaen är publicerad av Bold.dk
Der blev scoret imponerende 18 mål i fredagens NordicBet Liga-kampe. I Bolds nye videounivers, Bold Play, kan man nemt finde alle scoringerne. Man fik noget for pengene, hvis man fredag aften havde besluttet sig for at se NordicBet Ligaen. Den næstbedste række i Danmark leverede stor underholdning i de forskellige kampe, hvor der i alt blev scoret hele 18 mål. AC Horsens tog en dramatisk 3-2-sejr over Hillerød, hvor der blev scoret flere mål i overtiden, mens at det gik helt amok på DS Arena i det nordjyske. Her blev der leveret hele ni scoringer, da Esbjerg fB kunne tage hjem med tre point og en sejr på 6-3 i en hæsblæsende affære. OB ville da også lege med i fredagens målbonanza, da de skød HB Køge i sænk og vandt med 4-0. Men hvis du ikke har haft mulighed for at se nogle af de mange mål fra NordicBet Ligaen, kan Bold give en hjælpende hånd med et nyt videounivers, Bold Play. Her kan du på let og overskuelig vis finde de mange mål fra NordicBet Ligaen og Superligaen, hvor Sønderjyske og Lyngby også var i kamp fredag aften. Du kan se Bolds nye videosite Play her eller ved at trykke på Play-ikonet på siden. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-27 | 06:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Avis: Bayern forsøger med nyt Tah-bud

( Alt om Sport )
Avis: Bayern forsøger med nyt Tah-bud är publicerad av Bold.dk
Bayern München har afgivet et forbedret bud på Leverkusens forsvarsprofil Jonathan Tah, rapporterer Kicker. Jonathan Tah har længe været meldt på vej til Bayern München. Allerede før EM afgav Bayern München et bud på den 28-årige landsholdsstopper, men siden har der været stilstand i forhandlingerne mellem de to klubber. Nu har Bayern dog smidt et nyt tilbud på bordet til de tyske mestre. Slipper Leverkusen Tah, kvitterer Bayern ifølge Kicker med at sende 150 millioner kroner i medicinalklubbens retning. Det er dog ikke et tilbud, som forventes at tilfredsstille Leverkusens krav. Det anslås dog, at Bayern München kommer tættere på at lokket Tah til München. Leverkusen skal sælge, hvis de vil have penge for Tah, som har kontraktudløb næste sommer.  

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-27 | 00:30:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Selvkritisk Gvardiol: Jeg begik mange fejl

( Alt om Sport )
Selvkritisk Gvardiol: Jeg begik mange fejl är publicerad av Bold.dk
Ikke alt kørte efter planen i Manchester City i debutsæsonen, erkender den kroatiske forsvarer Josko Gvardiol. Efter en årelang jagt fik Manchester City sidste sommer fingrene i Josko Gvardiol fra RB Leipzig. Det var dog først i slutningen af sæsonen, at kroaten for alvor begyndte at blomstre i Citys slutspurt i jagten på mesterskabet. Det er der en ganske god forklaring på ifølge Gvardiol selv. - Jeg vågnede op og begyndte at præstere. Jeg begik mange åndssvage fejl i sidste sæson. Jeg skulle lære at spille mere simpelt, og det var det, jeg gjorde i slutningen af sæsonen. - Inden spillede jeg bare bolden til den første medspiller, jeg fik øje på. Jeg var igennem en periode uden selvtillid, og det er meget normalt, siger Gvardiol i et interview med Daily Mail. Gvardiol bød ind med fem kasser i sæsonens afgørende kampe, men lavede også en fejl, som kostede en scoring i FA Cup-finalen mod Manchester United.  

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-27 | 00:30:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Lyngby-mål annulleret: Gytkjær forstår det ikke

( Alt om Sport )
Lyngby-mål annulleret: Gytkjær forstår det ikke är publicerad av Bold.dk
Fredag aften delte Sønderjyske og Lyngby i porten i anden runde af 3F Superligaen. Hjemmeholdet var tættest på de tre point, men faktisk havde Lyngby bolden i mål. Et mål som kampens dommer annullerede. Uforståeligt for flere aktører. Sønderjyske og Lyngby spillede fredag aften 1-1 i en livlig affære på Sydbank Park i Haderslev. Der var også chancer til flere mål, heraf de fleste til hjemmeholdet. Derfor var det også en tilfreds Frederik Gytkjær, der mødte Bold efter kampen. Han var dog ikke tilfreds med en situation i første halvleg, hvor Sævar Magnusson sparkede bolden i mål, men målet blev hurtigt afblæst. Uforståeligt ifølge Lyngby-angriberen. Er der et underkendt mål, du er utilfreds med? - Ja helt vildt. Jeg forstår det ikke helt. - Jeg fik et indlæg, som jeg prøvede at chippe op til et saksespark, men jeg følte egentlig, at jeg lå helt nede ved græsset, og han (Gretarsson red.) bukkede hovedet langt ned. -  Der blev dømt farligt spil, og vi scorede så efterfølgende. - Det er jo dommeren, der vurderer det, og det er desværre ikke mig, der dømmer. Det er, hvad det er, fortæller Frederik Gytkjær til Bold.  Cheftræner for Lyngby, Morten Karlsen, var ligeledes tilfreds med at tage ét point med efter kampen, da de blev presset i bund til sidst af Sønderjyske. Han stiller sig dog på samme side som sin angriber i forhold til det annullerede mål. - Vi fik egentlig et mål, som der blev underkendt. Jeg tror ikke, at der var frispark, men det er så, hvad det er. Du kan se situationen i videoklippet ovenfor. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-26 | 23:20:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Brugges mestre måtte nøjes i sæsonpremiere

( Alt om Sport )
Brugges mestre måtte nøjes i sæsonpremiere är publicerad av Bold.dk
De belgiske mestre Club Brugge måtte nøjes med 1-1 i sæsonens første kamp mod Mechelen fredag aften. Club Brugge kunne fejre klubbens 19. mesterskab i foråret. Fredag tog de hul på en ny sæson. Det skete med både Andreas Skov Olsen og Casper Nielsen som bænkevarmere fra start, da Mechelen skulle forsøge at stikke en kæp i hjulet for mesterholdet. De to hold gik til pause med 0-0, men i anden halvleg blev tavleføreren sat på arbejde. Et indlæg havnede for fødderne af den unge debutant Joaquin Sayz, som via en afretning ekspederede læderet i rusen til 1-0 for værterne. Brugge var langt farligere end Mechelen i det meste af opgøret, og mesterholdet fik noteret sig for næsten 30 afslutninger i opgøret. Så mange var Mechelen ikke i nærheden, men deres sporadiske offensive fremstød viste sig at være nok,da Patrick Plfücke bragte balance i regnskabet efter 65 minutter. Både Skov Olsen og Casper Nielsen blev kastet i ilden i Brugges jagt på sejr, men de kunne ikke gøre forskellen, og den første kamp i Jupiler League endte 1-1.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-26 | 23:20:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Sønderjyske-boss: Jeg hopper ikke på overlevelsessnak

( Alt om Sport )
Sønderjyske-boss: Jeg hopper ikke på overlevelsessnak är publicerad av Bold.dk
Fredag aften stod Sønderjyske over for Lyngby, og der var forinden kampen en klar ramme om kampen, at det var en tidlig bundkamp. Den diskurs gider Thomas Nørgaard ikke at tage del i. Sønderjyske Fodbold er oprykkere, mens Lyngby Boldklub de sidste par år lige og lige har klaret skærene og reddet sig fri fra nedrykning. Derfor kunne man godt snakke om en duel i bunden af 3F Superligaen, hvor vinderen ville stå bedst. Det mener Sønderjyske-træner, Thomas Nørgaard, dog er en anelse for tidligt at snakke om, da han efter 1-1-kampen stillede op til interview med Bold. - Jeg hopper ikke på den der overlevelsessnak i runde 2. Vi spiller en fodboldkamp mod et rigtig godt Lyngby-hold. - Jeg lader jer (medierne red.) spekulere i, hvordan nedrykningskampen kommer til at blive, det er jeg slet ikke dygtig nok til. Jeg hopper med ombord, når det er, at der er blevet spillet nogle flere fodboldkampe. Så må vi se, om I har fået ret. Træneren for Haderslev-klubben så henad vejen en meget lige kamp. Han er dog særligt glad for hjemmeholdets egen spillemæssige præstation, hvor der mod slutningen blev presset på ned mod Jannich Storch og Lyngby-målet. - Jeg er tilfreds med vores præstation overordnet set, og det er det, vi kan kontrollere. - Vi kan ikke styre resultaterne desværre, det ville være dejligt. Vi tager med, at vi er på tavlen, at vi har scoret et mål, men vi ærgrer os selvfølgelig, fordi kampen ender med at blive skabt til, at hvis nogen skulle være vinder, så skulle det have været os. Næste fredag skal Thomas Nørgaard og Sønderjyske en tur til Aarhus, hvor AGF venter. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-26 | 23:20:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Agent: Dovbyk har afvist Atletico

( Alt om Sport )
Agent: Dovbyk har afvist Atletico är publicerad av Bold.dk
Artem Dovbyk har afvist udspillet fra Atletico Madrid, fortæller hans agent. Atletico Madrid har haft den tidligere FC Midtjylland-angriber Artem Dovbyk øverst på ønskesedlen over måljægere denne sommer. Men det bliver ikke til noget. Atleticos kontraktudspil til Girona-angriber er for skidt og handlen er død, fastslår hans agent. - Atletico er en god klub, men vi kunne ikke se en seriøs plan for Artem dér. Deres tilbud var markant lavere sammenlignet med andre klubbers, siger agent Oleksiy Lundovsky Roma meldes at være Dovbyks foretrukne mulighed, hvis sidste sæsons La Liga-topscorer forlader Girona. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-26 | 23:20:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Se her: Spektakulær assist spændte ben for Brugge

( Alt om Sport )
Se her: Spektakulær assist spændte ben for Brugge är publicerad av Bold.dk
Club Brugge og Mechelen indledte Jupiler League med en pointdeling, som indeholdt en forrygende detalje kort før udligningen. Se den her. Mechelen var nede i sækken i afslutningsstatistikken, men på tavlen fik de 1-1 mod mestrene fra Club Brugge fredag aften. Den norske debutant Petter Dahl stod for en fremragende assist til Mechelens udlignende træffer. Forinden havde Brugges teenagedebutant Joaquin Seys ellers sendt favoritterne i spidsen. Du kan se alle højdepunkter fra opgøret i artiklen.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-26 | 23:20:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Sebastian Pingel snød Hillerød i sidste sekund

( Alt om Sport )
Sebastian Pingel snød Hillerød i sidste sekund är publicerad av Bold.dk
AC Horsens så ud til at have smidt de tre point væk i overtiden mod Hillerød, men Sebastian Pingel reddede til allersidst en 3-2-sejr i land. AC Horsens fik ingen drømmestart under Martin Retov, da man i premieren tabte hjemme til Fredericia. Fredag aften fik man en ny chance på Nordstern Arena, hvor Hillerød denne gang var inviteret som gæst. Efter en målløs første halvleg chokstartede Christian Lønstrups tropper efter pausen.I første minut af anden halvleg gjorde Adrian Justinussen det til 1-0 for Hillerød, men glæden blev kort for gæsterne. For i Horsens har man fået tilgang af Marvin Egho, og den tidligere Randers-spids viste målnæsen frem for sit nye hjemmepublikum denne aften. Fem minutter efter Hillerøds scoring tæmmede østrigeren en løs bold i Hillerød-feltet og ekspederede den tørt ind bag Adrian Kappenberger. Et lille kvarter slog Egho til igen, efter et højt Horsens-pres bar frugt og førte til en bolderobring. Da Egho først modtog bolden i feltet, vristede han sig fri med et træk og lobbede bolden over Kappenberger til det, der længe lignede et forløsende sejrsmål for Den Gule Fare. Men i overtiden gik det galt for Horsens. En høj bold ind i feltet skabte klumpspil, og efter at have forsøgt i flere omgange var det Monday Etim, som fik sendt bolden ind over stregen for Hillerød til 2-2.Der var dog tid nok til at Horsens kunne svare igen, og det gjorde den tidligere Hillerød-angriber Sebastian Pingel. Da Kappenberger gik forkert af et indlæg i slutsekunderne, kastede Pingel sig frem midt for mål og pandede bolden ind til et kæmpe jubelbrøl i Horsens. Retovs tropper vandt 3-2 og revancherede dermed nedturen mod Hillerød. I Kolding var der ikke helt så meget fart på dramaet, da værterne spillede 0-0 med nedrykkerne fra Hvidovre.  

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-26 | 22:10:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Så oprandt dagen: Sam Lammers i årligt klubskifte

( Alt om Sport )
Så oprandt dagen: Sam Lammers i årligt klubskifte är publicerad av Bold.dk
Hollandske Sam Lammers skifter fra Rangers til Twente i hjemlandet. Hans sjette klub siden 2020. Der er mange faste holdepunkter i løbet af et kalenderår. Jul, nytår og så at der kommer en dag hvor hollandske Sam Lammers skifter arbejdsgiver. Lammers blev for år tilbage anset for et af Hollands store angrebshåb. Men det har han ikke formået at leve op til. Lammers har skiftet klub hvert år siden Atalanta købte ham af PSV Eindhoven i 2020. Succesen udeblev i Atalanta, hvor han blev endeligt kasseret, da Rasmus Højlund skiftede til klubben. Lammers kan skrive klubber som Frankfurt, Empoli og Sampdoria på cv´et uden prangende tal, og nu er det skotske Rangers, som vinker farvel til ham efter et år. 27-årige Lammers skal i stedet tørne ud for FC Twente, som har stukket en tre-årig kontrakt i hånden på ham. Lammers scorede blot en enkelt gang for Rangers i sidste sæson. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-26 | 22:10:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Chelsea-anfører nyder ny træner: Han elsker bolden

( Alt om Sport )
Chelsea-anfører nyder ny træner: Han elsker bolden  är publicerad av Bold.dk
Reece James er glad for at have fået Enzo Maresca som ny cheftræner i Chelsea. Det lufter han sine tanker omkring til ESPN.  De seneste år har været hårde for Reece James.  Højrebacken har været utroligt meget skadet, og han blev også vejet for let til den engelske EM-trup i sommer.  Nye tider venter dog for anføreren, der sammen med resten af Chelsea-mandskabet har fået ny træner.  Enzo Maresca er kommet til fra Leicester, og den 44-årige spanier har allerede sat sit aftryk.  - Den nye træner har været rigtig god indtil videre. Han har sat standarderne virkelig højt, og jeg er spændt på den nye sæson, siger James til ESPN.  - Den første besked til gruppen var, at han elsker bolden. Han elsker at spille, og han er meget taktisk, så der har været en masse information, en masse, der skal forstås, en masse spil og fejl, der skal gøre os bedre.  - Han er meget hands-on. Han har sin måde at gøre tingene på og sine idéer, og det er tydeligt - nu handler det bare om at bruge tiden på at arbejde så godt, som vi kan.  Maresca stod i spidsen for Chelsea for første gang, da London-klubben tidligt torsdag morgen spillede 2-2 med League One-mandskabet fra Wrexham.  Ud over det sløje resultat mod en upåagtet modstander var det også bemærkelsesværdigt, at Reece James figurerede på midtbanen.  24-årige James fortæller dog også, at det ikke var så uvant for ham, da han i ungdomsårene oftere spillede længere fremme på banen.  Uheldigvis kan den sædvanlige højreback ikke deltage i Chelseas sæsonpremiere mod Manchester City den 18. august, da han sidder over med karantæne efter en udvisning mod Brighton i de blåklædtes næstsidste Premier League-kamp sidste sæson. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-26 | 20:50:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Se her: Sprinkleranlæg afbryder Hobro-Esbjerg

( Alt om Sport )
Se her: Sprinkleranlæg afbryder Hobro-Esbjerg är publicerad av Bold.dk
Efter fire minutter af opgøret mellem Hobro og Esbjerg blev kampen afbrudt, da sprinkleranlægget på DS Arena lige pludselig blev tændt. Hobro skulle fredag aften spille sæsonens første kamp på DS Arena, da Esbjerg kom på besøg. Men kampen blev hurtigt afbrudt. Under EM-slutrunden så man fans, som stormede banen, men i det nordjyske var det i stedet sprinkleranlægget, der gav de to mandskaber problemer efter fire minutter. Se den spøjse episode i videoen øverst i artiklen. I Hobro fik man dog styr på sprinkleranlægget, men værterne havde ikke styr på Nicklas Strunck, som kort tid efter kunne bringe gæsterne fra Esbjerg i front med 1-0.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-26 | 19:50:18
Læs mere »        Kommenter »   
 

Uenighed blandt Brøndby-fans: Hvem bliver topscorer?

( Alt om Sport )
Uenighed blandt Brøndby-fans: Hvem bliver topscorer? är publicerad av Bold.dk
Hvem ender som topscorer for Brøndby IF? Det spørgsmål har en række Brøndby-fans fået, hvor der bliver nævnt flere mulige kandidater til at snuppe prisen. Brøndby IF har i den grad fået nettet til at blafre i starten af den nye sæson. Superligaen blev indledt med en 3-3-kamp mod Viborg FF, mens at man i Conference League-kvalifikationen skød KF Llapi i sænk med en 6-0-sejr. Det lover derfor godt for resten af sæsonen set med Brøndby-briller, men hvem ender med at blive den farligste bomber på Vestegnen? Bold har talt med en række Brøndby-fans om, hvem der ender som topscorer for de blågule i denne sæson. Og her er der uenighed blandt fansene, som I kan se i videoen øverst i artiklen. På nuværende tidspunkt er Emmanuel Yeboah den farligste angriber med to mål efter kampen mod Viborg. Brøndby IF skal i aktion igen på mandag, hvor Vejle Boldklub gæster Vestegnen i Superligaen.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-26 | 18:40:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Jelert i farvel-hilsen: Forhåbentlig er det på gensyn

( Alt om Sport )
Jelert i farvel-hilsen: Forhåbentlig er det på gensyn är publicerad av Bold.dk
Elias Jelert siger i en afskedshilsen i FCK, at han håber at komme retur til klubben engang i fremtiden.FC København solgte onsdag Elias Jelert til tyrkiske Galatasaray. Den 21-årige back glæder sig til sit nye eventyr i Tyrkiet, men han håber ikke nødvendigvis, at han har spillet sin sidste kamp for FC København. Det siger han i en afskedshilsen, som FCK har delt på de sociale medier. - Nu er det min tur til at flyve fra reden.Det er jeg ekstremt stolt over, men samtidig er det også vemodigt. Jeg har været meget glad for at være her, og jeg håber, at det er på gensyn. Så vi ses forhåbentlig i fremtiden, lyder det fra den nybagte Galatasaray-spiller. Jelert har underskrevet en fem-årig kontrakt med Galatasaray. Danskerens årsløn kan med tiden ende på den gode side af ti millioner kroner, hvilket du kan læse mere om her.  

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-26 | 18:40:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Bologna-boss bekræfter: Afventer svar fra Hummels

( Alt om Sport )
Bologna-boss bekræfter: Afventer svar fra Hummels är publicerad av Bold.dk
Bologna-direktør Claudio Fenucci fortæller, at man afventer et svar fra Mats Hummels vedrørende et skifte.  Mats Hummels står uden klub, men han mangler ikke bejlere. Den erfarne tysker har været rygtet til flere klubber hen over sommeren, hvor han i den seneste tid har været sat i forbindelse med et skifte til Bologna i Serie A. Her er der dog kommet tvivl hos Hummels, efter at Real Madrid skulle have meldt sig på banen i kampen om tyskerens underskrift. Nu bekræfter Bologna-direktør Claudio Fenucci, at man er i dialog med Hummels, som dog har bedt om tid. - Vi venter på et svar. Vi har forklaret ham projektet, og vi håber, at han kan se sig selv i det. Han er en fantastisk spiller, som kan give os en hånd, og det er ikke kun på banen, siger Claudio Fenucci ifølge Gianlucadimarzio.com. Real Madrid er på udkig efter en afløser for Nacho, hvor de efter sigende har udset sig Hummels. Tiden må så vise, om 35-årige Mats Hummels ender i La Liga eller Serie A.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-26 | 17:30:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Gik fra ingenting til kontrakt i Helsingør: Det er surrealistisk

( Alt om Sport )
Gik fra ingenting til kontrakt i Helsingør: Det er surrealistisk är publicerad av Bold.dk
Thomas Basbøll har forladt B.93, hvor han ikke havde en kontrakt. Nu er han skiftet til FC Helsingør på en treårig aftale, og det jubler kantspilleren over. - Det er lidt surrealistisk. Det er jo bare et skulderklap for alt det hårde arbejde, man har lagt ind i en kæmpe årrække.  Sådan lyder det fra Thomas Basbøll, som for nylig skiftede til FC Helsingør på en treårig aftale. Basbøll kom til klubben fra B.93, hvor han faktisk slet ikke havde en kontrakt. - Jeg spillede primært på U19-holdet i B.93, hvor jeg ellers fik nogle små indhop for førsteholdet i NordicBet Ligaen for dem. Jeg havde ingen kontrakt.  - Jeg er skiftet, da der er en mere klar plan for fremtiden i Helsingør, som der ikke var i B.93 for mig. - I FC Helsingør har jeg nu fået muligheden for at spille på en fuldtidskontrakt og gå all-in på fodbold, siger Thomas Basbøll til Bold. Det er derfor en helt ny verden, som venter den 18-årige kantspiller i livet som professionel fodboldspiller. Det er dog på samme tid også en stor drøm, som går i opfyldelse for den offensive spiller, som ikke kan skjule glæden over skiftet til FC Helsingør. - Det er selvfølgelig et meget stort skridt, men jeg føler alligevel, at hverdagen bliver meget af det samme. Det bliver spændende at kunne bruge 100 procent af sin tid på kun sin fodbold. - Jeg har drømt om at kunne skrive under på en fuldtidskontrakt, siden jeg var fem år gammel og startede med at spille fodbold. - Man har altid tænkt over at kunne leve af det, og det er selvfølgelig et kæmpe skulderklap. Jeg er pissestolt over det, men jeg er slet ikke færdig. Jeg skal blive ved med at klø på. Heldig i B.9315 minutter i NordicBet Ligaen. Thomas Basbøll fik i sidste sæson lov til at smage til livet i den næstbedste række, da han tre gange blev indskiftet og fik chancen for Østerbro-holdet. Kantspilleren havde gjort det godt på U19-holdet, og derfor ville han have ønsket, at de 15 minutter var blevet til langt flere for B.93 på førsteholdet. - Jeg havde selvfølgelig håbet på, at jeg kunnet have fået flere kampe, men nu må jeg også sige, at jeg er stadig en ung spiller, som har været heldig at få chancen i B.93.  - Men nu er det også tid til at se nye veje, og det er et fint skifte med FC Helsingør.  Basbøll har trænet med i et par uger i FC Helsingør, hvor han er klar til at tage arbejdshandskerne på. - Jeg er stadig ung. Jeg har brug for erfaring og lærer stadig. Jeg skal jo stadig lære meget for at kunne nå til toppen. Kniber sig i armenDet er til at mærke, at Thomas Basbøll er en glad mand i denne tid. Flere gange gennem interviewet kan han ikke stoppe med at grine over, at han er gået fra ingenting til at være på kontrakt i FC Helsingør. Drømmen er simpelthen gået i opfyldelse for kantspilleren. - Man kan sige, at jeg knibe mig selv i armen, da jeg fik det at vide. Det var lidt vildt. - Da min agent fortalte mig, at Helsingør var interesseret i at skrive en fuldtidskontrakt med mig, blev der trukket på smilebåndet. Jeg tænkte: Kan det nu være rigtigt, siger Thomas Basbøll med et grin. - Men de har meget tiltro til mig, og de har meget stor kendskab til mine kvaliteter og min karakter på fodboldbanen. Den store tiltro har været noget af det, som har tiltrukket mig meget.  Nu venter der så en sæson i 2. division for Basbølls vedkommende, hvor han håber på det helt store gennembrud. - Jeg vil gerne prøve at få så mange minutter, som jeg kan få, og prøve at komme ind på det her hold og vise mig godt frem. Jeg vil gøre alt for, at vi kan rykke op i NordicBet Ligaen igen.  - Jeg vil også prøve at lave så mange mål, som jeg kan. Hvor mange er det? - Nu fanger du mig jo. Haha. Hvis jeg laver ti mål i denne sæson, vil jeg være fint tilfreds, griner Thomas Basbøll.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-26 | 17:30:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Avis: Girouds klub jagter Griezmann

( Alt om Sport )
Avis: Girouds klub jagter Griezmann är publicerad av Bold.dk
Ifølge L´Equipe er Los Angeles FC meget interesseret i at føje Antoine Griezmann til duoen Hugo Lloris og Olivier Giroud. Antoine Griezmann har et år tilbage af kontrakten med Atletico Madrid, og de er de helt klar over i MLS. Her er Los Angeles FC begyndt at gøre tilnærmelser til den franske landsholdsspiller med henblik på et skifte. Det skriver L´Equipe og tilføjer, at et skifte eventuelt kan komme på tale allerede denne sommer. Det skyldes, at Griezmann har en klausul i sin kontrakt, som vil gøre det muligt for Los Angeles at købe ham for bare 75 millioner kroner i år. I Los Angeles vil Atletico-stjernen ikke blive efterladt uden fransk selskab, da både Hugo Lloris og Olivier Giroud allerede er en del af truppen.33-årige Griezmann har sammenlagt spillet otte år for Atletico Madrid i løbet af karrieren.  

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-07-26 | 17:30:23
Læs mere »        Kommenter »   
 
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Kæk Rasmussen om Llapi: Vi kan udeblive og tabe 0-3
Læs mere »
Morten Karlsen gør det klart: Vi skal slutte over Sønderjyske
Læs mere »
FCK-emne om Marseille-rygte: Min agent fortæller det nok
Læs mere »
Bold Play leverer målbonanza fra NordicBet Ligaen
Læs mere »
Avis: Bayern forsøger med nyt Tah-bud
Læs mere »
Selvkritisk Gvardiol: Jeg begik mange fejl
Læs mere »

Seneste kommentarer

Lars H
Jeg ville ønske at jeg var lige så modig
Læs mere »
abe
Sexsigtet bandeveteran: Så vild er hans
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


  Kendte
  Økonomi
Geopolitisk rivalisering: Sådan navigerer Europas tredjestørste havn
Læs mere »
Ugen der gik: Massive aktiedyk i USA og Harris bliver præsidentkandidat
Læs mere »
En måned er rigtig lang tid i politik. Her er de vigtigste nedslag til de amerikanske historiebøger
Læs mere »
  IT & Teknik
Nørgaard: Jeg har jo sagt det gang på gang på gang! VMS er det bedste styresystem EVER! Men lytter folk?! Nej, nej og
Læs mere »
Analyse: ”Det største it-nedbrud i historien” viser hvor sårbare dine it-løsninger er - og det vil ske igen
Læs mere »
Test: Endelig kan man få en soundbar der lyder godt - og som ikke behøver nogen klodset subwoofer
Læs mere »
Kæmpeleverandør til Pentagon hacket: Interne undersøgelser lækket
Læs mere »
Stor aftale gør Microsofts datacentre hurtigere - investerer i netværksudstyr
Læs mere »
AMD opdager cpu-fejl i 11. time: Storstilet lancering udskydes
Læs mere »


Bilpleje Blog
Politiet jagtede ulovlige knallerter   Betis rystede chokket af sig og avancerede i   Medier: Novo Nordisk vil bygge ny kæmpe fabri   Peggy Jones slog græs, da hun blev overfaldet   Ny OL-skandale: Grotesk hetz mod handicappet   Analyse: Er det nu virkelig noget for AGF, d   Lars Løkke springer ud som tv-vært   Stifter af krakket kryptobørs skal i fængsel   Anklager har opgivet at rejse sag om bilbombe   FC Helsingør ydmygede HB Køge i storsejr   Tilfreds Casper Nielsen: Vi var i kontrol i a   IFK måtte nødlande: Vågnede i København af en   Tottenham-chef er den yngste nogensinde   Monsterbil fra Zenvo med fire motorer skal by   Små ændringer kan hjælpe dig til en sund livs   Lars Boje Mathiesen vil stifte et nyt parti   Masseturismen i Venedig døde med pandemien. K   Sonne bekræfter: Udtaget til det peruvianske   De foldbare pc-skærme kommer - men Windows 11   Astralis-kaptajn: Ikke tilfredsstillende   Det lange view - statsbetalt nedridning   Ny aktindsigt: Omstridt mediemand fik abonnem   Iskolde Dolberg hyldes   Tetris på film: KGB, Nintendo og faldende klo   Revanche for aflyst Roskilde-koncert: Kendrik   Han var i spil til Det Hvide Hus, men hans eg   Anmeldt for million-svindel: Dansk fodboldspi   Zealand-aktien på ny rekordjagt - steg 3,3 pc   Roma vandt sikkert efter lynstart   Qatar-kritik. Danmark får en vigtig rolle ud   Eksperter om oversvømmelser i Europa: Uden sa   Disse dele af København slipper for store sti   Mexico moste Frankrig og fik flot start på OL   Jebali: Der var ikke nogen kraft i mit spark   Sexafhængighed: Virkelighed eller undskyldnin   Der bliver ikke lavet mange gode film til dre   Uheld på motorvej: Spor spærret   CloudNordic melder sig selv til Datatilsynet   Prins Harry: Spørgsmål om søns hudfarve var i   Chelsea-offensiven sprudlede i knusende sejr   Roskilde-manager jubler: Brugte pladsen på en   Sviatchenko: Svært at spå om vores peak   International topchef færdig efter forhold ti   Kulturminister opfordrer musikbranche til at   Fra Abraham til Jerusalems ødelæggelse   FCK-kamp kan streames for 112 kroner   Andel Energi hyrer ny topchef   Venstre-lokalpolitiker tiltalt for hvidvask t   DMI: Torden og kraftige byger fredag   Klubberne siger nej: Frankrig må undvære prof   Joachim A. er sur: Det er pissedårligt   Italien brændte straffe til sidst i Schweiz-r   Demonstranter foran Politiken: »Indtil nu har   Det er en af de mest romantiske film, jeg har   Uhyggelig udvikling: Frygter dødstrusler   Uhyggelig hændelse: Kvinde antastet ved kælde   Dansk stjerneskuespiller i lønchok: Begyndte   »Jeg oplever mit eget liv som værende rimelig   Punkkoncerter, elefanthuer og nådesløs Putin-   Affyrede skud efter fodboldkamp   Hold øje med løven Lindner - den narcissistis   Kvinder beretter om overgreb efter at have af     Rentestigning på boliglån   Skyland vil lægge sag an mod politiet   LTF-video: Dansk rapper mishandlet og holdt f   Horsens belønner ung fødselar med treårig kon  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer