Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Om lidt åbner vi for jer som vil blive frilans!
 

AGF-profil rygtes til Dortmund: Vil være stort

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2020-07-22 | 07:20:23    
Hele artikel om AGF-profil rygtes til Dortmund: Vil være stort findes på Bold.dk

Dortmund er ifølge øƒ…rhus Stiftstidende interesseret i Mustapha Bundu, men det er AGF-profilen ikke blevet informeret om, siger han til avisen. Han er dog smigret.

Læs mere »

: Bold.dk | 2020-07-22 | 07:20:23 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...  
Tak MF mange tak
  Det er ikke virus, men 5G, der gør os syge. Bill Gates vil sprøjte mikrochips ind i os. Og andre coronateorier fra internettet
Når verden er ukontrolleret, uforståelig og kompliceret, søger mange tilflugt et sted: I konspirationsteorierne. Og under det totale kontroltab, en pandemi udgør, er der noget trygt i tanken om en samlet elite, der konspirerer mod os alle sammen
Når verden er ukontrolleret, uforståelig og kompliceret, søger mange tilflugt et sted: I konspirationsteorierne. Og under det totale kontroltab, en pandemi udgør, er der noget trygt i tanken om en samlet elite, der konspirerer mod os alle sammen
SHL
MODERNE TIDER
2. maj 2020
Hvad har Wuhan, Milano og New York til fælles, ud over at være særligt hårdt ramt af pandemien? Alle tre byer har det nye mobilnetværk 5G. Tilfældighed? Måske. Konspiration? Hvem ved.

Eller hvad med dette lille stykke hjernedynamit, der for tiden spreder sig på internettet: 3G-netværket blev lanceret i 2002, samme år som SARS-epidemien spredte sig. I 2009 fik vi både 4G og svineinfluenza, og nu i 2020, netop som 5G-netværket er blevet rullet ud, så … ja, så kan du selv lægge resten af brikkerne i puslespillet.

Det er der en del, som gør i disse uger.

For i takt med at 5G-master bliver sat op rundt omkring i Danmark, frygter flere og flere, at strålingen fra masterne gør dem syge, og i grupper på Facebook er der stadigt flere, der kæder 5G-netværket og coronavirussen sammen. Det er formentlig ikke virus, men stråling, der koster liv i disse dage, lyder det i grupperne, hvor flere brugere også tilslutter sig teorier om, at en verdensomspændende elite har orkestreret et fiktivt virusudbrud for at kunne tvangsvaccinere hele verdens befolkning med en mikrochip udviklet af Bill Gates, så vi konstant vil kunne overvåges.

Det kan lyde langt ude, men ekstraordinære begivenheder kalder på ekstraordinære forklaringer, forklarer Nathan W. Pino, som er professor i sociologi ved Texas State University.

»Letforståelige teorier med klare, definitive svar er stærkt appellerende i en tid, hvor alting virker uoverskueligt og mudret,« siger han.

»Og har man allerede en dybfølt skepsis over for systemet, hvordan reagerer man så, når regeringen pludselig indskrænker basale frihedsrettigheder og indfører en slags udgangsforbud?«

Indsatsen er særligt høj under en pandemi. Vores evne til at bekæmpe virus afhænger af, at alle trækker i samme retning. Nægter nogen at følge myndighedernes anvisninger – eller på sigt at lade sig vaccinere – er det alles problem.

»Lige nu er misinformation en potentiel sundhedskatastrofe,« siger professoren.

Særligt teorien om, at der er en forbindelse mellem coronavirus og udrulningen af 5G-netværket, lader til at sprede sig hurtigt i øjeblikket. Kendte konspiratorikere som den britiske konspirationsprædikant David Icke har straks overtaget teorien, mens berømtheder som John Cusack, Woody Harrelson, M.I.A. og Wiz Khalifa også har pustet til ilden med opslag på de sociale medier.

Alene i Storbritannien er der 50 anmeldelser om hærværk og ildspåsættelser mod 5G-master.

WHO og en række nationale sundhedsmyndigheder har ligefrem følt sig kaldet til at erklære, at der ingen forbindelse er mellem 5G og coronavirus, og Facebook, YouTube og Twitter har skruet gevaldigt op for indsatsen mod misinformation og fake news.

Noget tyder på, at 5G er blevet et bål, som konspirationsteoretikere fra alle afkroge af internettet kan samles omkring. Dem, som tror, at månelandingen var iscenesat, at 11. september var et inside job, at CIA myrdede Kennedy – eller dem, der frygter vacciner og chemtrails, eller tror, at verden er styret af Rotschild-familien, af QAnon, af Illuminati, af frimurerne, af den dybe stat, af George Soros eller af øglemennesker. De er her alle sammen. Forenet hånd i hånd mod den nye fjende: 5G-masten.

Googler du bare et af ovennævnte ord, vil der åbne sig et virtuelt ormehul, som du risikerer at være en hel weekend om at komme op af. Så er du advaret.


Syg af stråler
For 57-årige SJH er kampen mod 5G-netværket personlig.

For 15 år siden fik hun en hjernerystelse, og kort tid derefter begyndte hun at opleve symptomer på EHS – Elektro Hyper Sensitivitet, også kaldet el-overfølsomhed.

»Alt den her stråling har gjort mig syg,« siger hun over sin fastnettelefon.

»Derfor er jeg selvfølgelig modstander af, at der skal tændes op for 5G. Det, jeg ved om 5G, er, at det altså ikke bare er endnu et ’G’. Det er en helt ny teknologi. Det kan være dødsstødet for mig.«

Hun har været til læge mange gange, men kan ikke få den hjælp, hun gerne vil have. Forløbet har slidt så meget på psyken, at hun har udviklet psykiske problemer, fortæller hun.

»Men man bliver bare mødt med, at man er hypokonder. Lægerne ved jo ikke noget om det her, og de må heller ikke vide noget.«

— Hvad mener du med det?

»Ja, det kan lyde lidt sølvpapirshatteagtigt. Men det er jeg så vant til at få at vide. Det viser sig, at dem, der har lavet de retningslinjer, har temmelig meget med medicinalindustrien at gøre. Nu ved jeg ikke, hvor meget du har gået i skole, men jeg kan i hvert fald godt lægge to og to sammen.«

I SJH øjne er det »tydeligt,« at der er en forbindelse mellem coronavirus og 5G. Folk har brugt meget tid på at undersøge sagen, forklarer hun. De har udarbejdet verdenskort, som viser hvordan udbredelsen af 5G overlapper med spredningen af coronavirus.

»Og i videoer på YouTube og Facebook kan man se, at der er en sammenhæng. Der, hvor der har været udbrud af corona, har folk fået nedsat deres immunforsvar, hvilket er noget af det første, der sker, når man tænder for 5G.«

Det er alarmerende, mener hun, at Facebook og YouTube er begyndt at fjerne videoerne.

»Så tænker jeg, at der jo må være en sammenhæng.«

SJH er ikke den eneste, der lægger to og to sammen, når det kommer til 5G.

Sidste år støttede knap 10.000 danskere et borgerforslag, der foreslog, at staten skulle gennemføre fertilitetsforsøg på dyr, inden 5G blev rullet ud. Og på Facebook har den største 5G-modstandsgruppe, ’Vi Siger Nej til 5G i Danmark <3’, knap 14.000 medlemmer.

I grupperne findes hele spektret af 5G-skepsis. De fleste udtrykker blot bekymring over, om teknologien har utilsigtede konsekvenser for vores helbred. Men der er også en mindre gruppe, som udveksler teorier om, at 5G-udrulningen er et Bill Gates-ledet komplot, der tjener til at etablere masseovervågning og befolkningskontrol gennem indsprøjtningen af computerchips i vores hjerner forklædt som et vaccineprogram.

5G er en radiobølgeteknologi, som også 4G og 3G er det, men bølgerne vil være mindre og blive sendt med en højere frekvens. Det kræver flere master, og det er især opsætningen af de ekstra master, der har givet energi til de mange konspirationsteorier.

Eksperter og myndigheder verden over har dog gang på gang afvist, at 5G er sundhedsskadeligt. Professorer, WHO og uafhængige forskningsinstitutioner har samstemmende erklæret, at strålingen fra 5G ligger langt under den internationale grænseværdi. 5G er ikke farligt.


En sutteklud
En global pandemi er kompliceret stof. Smittemønstre, flokimmunitet, mutationer, R0-værdi, antistoffer og teststrategier. De fleste af os sidder magtesløse tilbage og følger anvisninger fra forskere og myndigheder, som henviser til studier, vi ikke kender, og bruger argumenter, vi ikke forstår.

»Det kontroltab er forbundet med et enormt ubehag for mange mennesker,« forklarer professor Nathan W. Pino. »Konspirationsteorier kan skabe orden og overblik i en kaotisk verden. Det er det, der gør dem så appellerende«.

Paradoksalt nok kan forestillingen om en lille lyssky elite, der konspirerer mod os alle sammen eller en sammensværgelse af skruppelløse teleselskaber, som jagter en profit for enhver pris, virke betryggende. Det er en konkret fjende, man kan forstå og bekæmpe.

At verdens mest magtfulde mennesker blæser på vores helbred eller forsøger at kontrollere os er måske ikke en rar tanke. Men det er til at forstå, ligesom plottet i en James Bond-film.

Da Nathan W. Pino for nylig kiggede på, hvilke konspirationer der breder sig i USA under krisen, måtte han også konstatere, at »5G er nummer et på listen«.

Det er med ny teknologi som med katastrofer og monumentale begivenheder, mener han. De vil altid være genstand for konspirationsteorier. Nogle af dem breder sig, andre dør ud.

Netop 5G rummer adskillige af de ingredienser, der skal til for at brygge en slagkraftig konspirationsteori.

For det første forbinder mange intuitivt teknologien med Kina, for det andet bliver den promoveret af store, magtfulde techselskaber, som folk i stigende grad er mistroiske over for. Og for det tredje er der bare et element af dystopisk sci-fi i forestillingen om bittesmå radiobølger, som på en gang er overalt omkring os og aldeles usynlige.

Og så rummer 5G-teorierne det allervigtigste i en god konspiration: en kerne af sandhed. Helt nede i bunden af krukken med paranoia og vrangforestillinger gemmer der sig en helt reel og velbegrundet bekymring.

»Alt det der med at installere chips i vores hoveder, og at nogen er ude på at overvåge og kontrollere os, er jo ikke grebet ud af den blå luft,« forklarer NWP.

»Vi ved fra Edward Snowden, at offentlige myndigheder har krydset grænser og bøjet regler for at overvåge os. I Europa er storbyerne plastret til med videokameraer, og vi ved, hvordan private selskaber følger og gemmer vores adfærd på nettet.«

Når så enkelte konspirationsteorier rent faktisk viser sig at holde stik, så er der pludselig ingen grund til, at resten ikke også skulle være sande, siger han.

»Tuskegee-eksperimenterne, Tonkin-bugten, Irak-krigen, NSA ... Hvis ikke det var sådan, at konspirationsteorier tidligere har vist sig at være sande, ville de også have sværere ved at sprede sig. Uden løgnen om Iraks masseødelæggelsesvåben havde færre mennesker i dag troet, at 11. september var et inside job,« siger han.


2021-12-23 06:22 ! Report Abuse »
     

Kommenter » " AGF-profil rygtes til Dortmund: Vil være stort "

 
Navn / Alias :


All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box


DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)
Gå til nyhedskildens hele artikel »
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Roma sikrede sig europæisk gruppespil
Læs mere »
Real Madrid sluttede sæsonen af målløst
Læs mere »
Norwich-boss får beskeder fra Arsenal-fans
Læs mere »
Arsenal-legende: Spurs har brug for Eriksen
Læs mere »
17 mål i en sæson - Abraham skriver historie
Læs mere »
West Ham-manager vil forstærke truppen
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
Rasmus Paludan er idiot!
Læs mere »
Adem
LTF-video: Dansk rapper mishandlet og ho
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Sito
Ltf-video dansk rapper mihandlet og hol
Læs mere »
Tak MF mange tak
Det er ikke virus, men 5G, der gør os sy
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


  Flere nyheder

Zelenskyj vil med ny aftale sikre kompensation fra Rusland

Læs mere »

Sportmaster solgt til britisk gigant

Læs mere »

Elon Musk anklaget for sexchikane på privatfly

Læs mere »

Chile genåbner for adgangen til sagnomspunden og isoleret ø

Læs mere »

Sportmaster solgt til britisk detailgigant

Læs mere »

Aktieluk i USA: Slutspurt sikrede små plusser

Læs mere »

Eks-politimand: Æressager er uopdyrket område

Læs mere »

Medie: Elon Musk anklaget for seksuelle krænkelser

Læs mere »

Den er festens midtpunkt

Læs mere »

Præsidentrådgiver: Putin ville ikke invadere under Trump

Læs mere »

Tam sæsonafslutning før CL-finale

Læs mere »

Sendt hjem: Duede ikke

Læs mere »

Aflyser koncerter på stribe

Læs mere »

Roma sikrede sig europæisk gruppespil

Læs mere »

Real Madrid sluttede sæsonen af målløst

Læs mere »
Selkabs Formidling


Rent a Cosy 2 room Apartment in Malaga
Politimorder bliver bag tremmer   Raser over Harry   Politikere orienteret om event-kongens millio   Sen straffesparksscoring redder Esbjerg i Hor   Benvenuto Kjær: Landsholdsanfører skifter per   For et år siden var han nærmest ukendt. Nu ka   Ståle om øƒ˜degaard-kritik: Det er bare vrøvl   Dømt: Forsøgte hæleri for 224 millioner   Niels F. i uvant krise: Europa er i stor fare   En uge efter DJ-koncert i Aalborg er ti omikr   Tuchel bekræfter forlængelse med anfører   IOC vil forbedre forhold for coronaisolerede   »Man kan sagtens gøre en sang fortræd ved at   Fire mænd anklaget for voldtægtsdrab på niåri   Ydmyget Pique er klar til at smutte for at gi   Fire personer er bekræftet døde efter jordskæ   Simon Emil Ammitzbøll-Bille stopper i politik   I Finland er børn nøglen til bekæmpelsen af d   Nul smittede: Mette Frederiksens corona-fortr   Satellit-selskab med Eva Berneke i spidsen be   Kommentar: Vigtig politisk opbakning til unde   Drengeryttere har givet danske kvinder modsta   OL uden afsløringer: Dansk badminton-duo i hå   »Bemærkelsesværdigt«: Foråret er blevet mere   Præster behøver ikke længere at have læst teo   5 hårdføre og eksotiske planter til haven   Zenia Stampe ved Lone Dybkjærs bisættelse: Hu   Fra stjernebokser til rockerhvalp: Her er Pat   Anders Matthesen gør grin med pædofili, trans   Video: Syv måneders nødretstilstand - nu er d   Først vakte ekskansler opsigt ved helt at for   Allan Simonsen blev aftenens helt på Wembley   General i ny bog: Frygtede atomangreb fra Tru   Jane Fonda kæmpede med spiseforstyrrelse i 30   Eksperter er uenige om postens fremtid efter   Syrisk selskab stopper flyvninger til Hvideru   Aktier i Europa: Stemningen vendte til det su   5 hjerter til Kandis-film: »Jeres musik har r   Flad af grin efter kikset Ronaldo-hyldest   Telefonerne har glødet hele dagen: Klokken 17   Spurs-chef ved ikke om Kane spiller søndag   »Om det virkelig er min mening, at kun kvinde   Svømmere kritiserer forbund efter bristet OL-   De svageste gik forgæves efter retshjælp unde   Quiz: Er du skarp på sommerens transfers?   Raser over Bale-situation: - En skændsel   Eksporten satte ny rekord i september: “En vo   Mette Frederiksen spiller ud med klart klimak   Skal vi sløjfe de nationale test i folkeskole   Medie: Udenlandsk interesse for AaB-profil   Fem måder: Sådan giver du din hund et længer   22-årig fængslet for at affyre fyrværkeri mod   Vidne: Topchef i Fødevareministeriet kendte t   Blodigt IS-angreb viser, at tragedien i Afgha   Hjulmand jubler   Isaksen om vild Brøndby-stemning: Det kogte  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/dailynews.dk/htdocs/nyhet.php on line 30