Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

AGF-profil rygtes til Dortmund: Vil være stort

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2020-07-22 | 07:20:23    
Hele artikel om AGF-profil rygtes til Dortmund: Vil være stort findes på Bold.dk

Dortmund er ifølge øƒ…rhus Stiftstidende interesseret i Mustapha Bundu, men det er AGF-profilen ikke blevet informeret om, siger han til avisen. Han er dog smigret.

Læs mere »

: Bold.dk | 2020-07-22 | 07:20:23 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...  
Tak MF mange tak
  Det er ikke virus, men 5G, der gør os syge. Bill Gates vil sprøjte mikrochips ind i os. Og andre coronateorier fra internettet
Når verden er ukontrolleret, uforståelig og kompliceret, søger mange tilflugt et sted: I konspirationsteorierne. Og under det totale kontroltab, en pandemi udgør, er der noget trygt i tanken om en samlet elite, der konspirerer mod os alle sammen
Når verden er ukontrolleret, uforståelig og kompliceret, søger mange tilflugt et sted: I konspirationsteorierne. Og under det totale kontroltab, en pandemi udgør, er der noget trygt i tanken om en samlet elite, der konspirerer mod os alle sammen
SHL
MODERNE TIDER
2. maj 2020
Hvad har Wuhan, Milano og New York til fælles, ud over at være særligt hårdt ramt af pandemien? Alle tre byer har det nye mobilnetværk 5G. Tilfældighed? Måske. Konspiration? Hvem ved.

Eller hvad med dette lille stykke hjernedynamit, der for tiden spreder sig på internettet: 3G-netværket blev lanceret i 2002, samme år som SARS-epidemien spredte sig. I 2009 fik vi både 4G og svineinfluenza, og nu i 2020, netop som 5G-netværket er blevet rullet ud, så … ja, så kan du selv lægge resten af brikkerne i puslespillet.

Det er der en del, som gør i disse uger.

For i takt med at 5G-master bliver sat op rundt omkring i Danmark, frygter flere og flere, at strålingen fra masterne gør dem syge, og i grupper på Facebook er der stadigt flere, der kæder 5G-netværket og coronavirussen sammen. Det er formentlig ikke virus, men stråling, der koster liv i disse dage, lyder det i grupperne, hvor flere brugere også tilslutter sig teorier om, at en verdensomspændende elite har orkestreret et fiktivt virusudbrud for at kunne tvangsvaccinere hele verdens befolkning med en mikrochip udviklet af Bill Gates, så vi konstant vil kunne overvåges.

Det kan lyde langt ude, men ekstraordinære begivenheder kalder på ekstraordinære forklaringer, forklarer Nathan W. Pino, som er professor i sociologi ved Texas State University.

»Letforståelige teorier med klare, definitive svar er stærkt appellerende i en tid, hvor alting virker uoverskueligt og mudret,« siger han.

»Og har man allerede en dybfølt skepsis over for systemet, hvordan reagerer man så, når regeringen pludselig indskrænker basale frihedsrettigheder og indfører en slags udgangsforbud?«

Indsatsen er særligt høj under en pandemi. Vores evne til at bekæmpe virus afhænger af, at alle trækker i samme retning. Nægter nogen at følge myndighedernes anvisninger – eller på sigt at lade sig vaccinere – er det alles problem.

»Lige nu er misinformation en potentiel sundhedskatastrofe,« siger professoren.

Særligt teorien om, at der er en forbindelse mellem coronavirus og udrulningen af 5G-netværket, lader til at sprede sig hurtigt i øjeblikket. Kendte konspiratorikere som den britiske konspirationsprædikant David Icke har straks overtaget teorien, mens berømtheder som John Cusack, Woody Harrelson, M.I.A. og Wiz Khalifa også har pustet til ilden med opslag på de sociale medier.

Alene i Storbritannien er der 50 anmeldelser om hærværk og ildspåsættelser mod 5G-master.

WHO og en række nationale sundhedsmyndigheder har ligefrem følt sig kaldet til at erklære, at der ingen forbindelse er mellem 5G og coronavirus, og Facebook, YouTube og Twitter har skruet gevaldigt op for indsatsen mod misinformation og fake news.

Noget tyder på, at 5G er blevet et bål, som konspirationsteoretikere fra alle afkroge af internettet kan samles omkring. Dem, som tror, at månelandingen var iscenesat, at 11. september var et inside job, at CIA myrdede Kennedy – eller dem, der frygter vacciner og chemtrails, eller tror, at verden er styret af Rotschild-familien, af QAnon, af Illuminati, af frimurerne, af den dybe stat, af George Soros eller af øglemennesker. De er her alle sammen. Forenet hånd i hånd mod den nye fjende: 5G-masten.

Googler du bare et af ovennævnte ord, vil der åbne sig et virtuelt ormehul, som du risikerer at være en hel weekend om at komme op af. Så er du advaret.


Syg af stråler
For 57-årige SJH er kampen mod 5G-netværket personlig.

For 15 år siden fik hun en hjernerystelse, og kort tid derefter begyndte hun at opleve symptomer på EHS – Elektro Hyper Sensitivitet, også kaldet el-overfølsomhed.

»Alt den her stråling har gjort mig syg,« siger hun over sin fastnettelefon.

»Derfor er jeg selvfølgelig modstander af, at der skal tændes op for 5G. Det, jeg ved om 5G, er, at det altså ikke bare er endnu et ’G’. Det er en helt ny teknologi. Det kan være dødsstødet for mig.«

Hun har været til læge mange gange, men kan ikke få den hjælp, hun gerne vil have. Forløbet har slidt så meget på psyken, at hun har udviklet psykiske problemer, fortæller hun.

»Men man bliver bare mødt med, at man er hypokonder. Lægerne ved jo ikke noget om det her, og de må heller ikke vide noget.«

— Hvad mener du med det?

»Ja, det kan lyde lidt sølvpapirshatteagtigt. Men det er jeg så vant til at få at vide. Det viser sig, at dem, der har lavet de retningslinjer, har temmelig meget med medicinalindustrien at gøre. Nu ved jeg ikke, hvor meget du har gået i skole, men jeg kan i hvert fald godt lægge to og to sammen.«

I SJH øjne er det »tydeligt,« at der er en forbindelse mellem coronavirus og 5G. Folk har brugt meget tid på at undersøge sagen, forklarer hun. De har udarbejdet verdenskort, som viser hvordan udbredelsen af 5G overlapper med spredningen af coronavirus.

»Og i videoer på YouTube og Facebook kan man se, at der er en sammenhæng. Der, hvor der har været udbrud af corona, har folk fået nedsat deres immunforsvar, hvilket er noget af det første, der sker, når man tænder for 5G.«

Det er alarmerende, mener hun, at Facebook og YouTube er begyndt at fjerne videoerne.

»Så tænker jeg, at der jo må være en sammenhæng.«

SJH er ikke den eneste, der lægger to og to sammen, når det kommer til 5G.

Sidste år støttede knap 10.000 danskere et borgerforslag, der foreslog, at staten skulle gennemføre fertilitetsforsøg på dyr, inden 5G blev rullet ud. Og på Facebook har den største 5G-modstandsgruppe, ’Vi Siger Nej til 5G i Danmark <3’, knap 14.000 medlemmer.

I grupperne findes hele spektret af 5G-skepsis. De fleste udtrykker blot bekymring over, om teknologien har utilsigtede konsekvenser for vores helbred. Men der er også en mindre gruppe, som udveksler teorier om, at 5G-udrulningen er et Bill Gates-ledet komplot, der tjener til at etablere masseovervågning og befolkningskontrol gennem indsprøjtningen af computerchips i vores hjerner forklædt som et vaccineprogram.

5G er en radiobølgeteknologi, som også 4G og 3G er det, men bølgerne vil være mindre og blive sendt med en højere frekvens. Det kræver flere master, og det er især opsætningen af de ekstra master, der har givet energi til de mange konspirationsteorier.

Eksperter og myndigheder verden over har dog gang på gang afvist, at 5G er sundhedsskadeligt. Professorer, WHO og uafhængige forskningsinstitutioner har samstemmende erklæret, at strålingen fra 5G ligger langt under den internationale grænseværdi. 5G er ikke farligt.


En sutteklud
En global pandemi er kompliceret stof. Smittemønstre, flokimmunitet, mutationer, R0-værdi, antistoffer og teststrategier. De fleste af os sidder magtesløse tilbage og følger anvisninger fra forskere og myndigheder, som henviser til studier, vi ikke kender, og bruger argumenter, vi ikke forstår.

»Det kontroltab er forbundet med et enormt ubehag for mange mennesker,« forklarer professor Nathan W. Pino. »Konspirationsteorier kan skabe orden og overblik i en kaotisk verden. Det er det, der gør dem så appellerende«.

Paradoksalt nok kan forestillingen om en lille lyssky elite, der konspirerer mod os alle sammen eller en sammensværgelse af skruppelløse teleselskaber, som jagter en profit for enhver pris, virke betryggende. Det er en konkret fjende, man kan forstå og bekæmpe.

At verdens mest magtfulde mennesker blæser på vores helbred eller forsøger at kontrollere os er måske ikke en rar tanke. Men det er til at forstå, ligesom plottet i en James Bond-film.

Da Nathan W. Pino for nylig kiggede på, hvilke konspirationer der breder sig i USA under krisen, måtte han også konstatere, at »5G er nummer et på listen«.

Det er med ny teknologi som med katastrofer og monumentale begivenheder, mener han. De vil altid være genstand for konspirationsteorier. Nogle af dem breder sig, andre dør ud.

Netop 5G rummer adskillige af de ingredienser, der skal til for at brygge en slagkraftig konspirationsteori.

For det første forbinder mange intuitivt teknologien med Kina, for det andet bliver den promoveret af store, magtfulde techselskaber, som folk i stigende grad er mistroiske over for. Og for det tredje er der bare et element af dystopisk sci-fi i forestillingen om bittesmå radiobølger, som på en gang er overalt omkring os og aldeles usynlige.

Og så rummer 5G-teorierne det allervigtigste i en god konspiration: en kerne af sandhed. Helt nede i bunden af krukken med paranoia og vrangforestillinger gemmer der sig en helt reel og velbegrundet bekymring.

»Alt det der med at installere chips i vores hoveder, og at nogen er ude på at overvåge og kontrollere os, er jo ikke grebet ud af den blå luft,« forklarer NWP.

»Vi ved fra Edward Snowden, at offentlige myndigheder har krydset grænser og bøjet regler for at overvåge os. I Europa er storbyerne plastret til med videokameraer, og vi ved, hvordan private selskaber følger og gemmer vores adfærd på nettet.«

Når så enkelte konspirationsteorier rent faktisk viser sig at holde stik, så er der pludselig ingen grund til, at resten ikke også skulle være sande, siger han.

»Tuskegee-eksperimenterne, Tonkin-bugten, Irak-krigen, NSA ... Hvis ikke det var sådan, at konspirationsteorier tidligere har vist sig at være sande, ville de også have sværere ved at sprede sig. Uden løgnen om Iraks masseødelæggelsesvåben havde færre mennesker i dag troet, at 11. september var et inside job,« siger han.


2021-12-23 06:22 ! Report Abuse »
     

Kommenter » " AGF-profil rygtes til Dortmund: Vil være stort "

 
Navn / Alias :


All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box


DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)
Gå til nyhedskildens hele artikel »
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Bono advarer Spanien: Vi vil have mere
Læs mere »
Foden efter sikker sejr: Bellingham bliver verdens bedste midtbanespiller
Læs mere »
Avis: Sterling rejser hjem fra Qatar - bevæbnede røvere brød ind i hans hjem
Læs mere »
Bellingham: På tide at vise Henderson respekt
Læs mere »
Senegal-landstræner: Man betaler for enhver fejl
Læs mere »
SLUT: England - Senegal minut for minut
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Dan
Modige smukke tvillinger - at gøre kreat
Læs mere »
Anonym
wow
Læs mere »
Anonym
Rasmus Paludan er idiot!
Læs mere »
Adem
LTF-video: Dansk rapper mishandlet og ho
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


  Flere nyheder

Bono advarer Spanien: Vi vil have mere

Læs mere »

Preben Damgaard er død

Læs mere »

Foden efter sikker sejr: Bellingham bliver verdens bedste midtbanespiller

Læs mere »

Avis: Sterling rejser hjem fra Qatar - bevæbnede røvere brød ind i hans hjem

Læs mere »

Bellingham: På tide at vise Henderson respekt

Læs mere »

Senegal-landstræner: Man betaler for enhver fejl

Læs mere »

SLUT: England - Senegal minut for minut

Læs mere »

Medie: Watford tæt på canadisk stortalent

Læs mere »

Skarpe englændere bankede Senegal og avancerede til kvartfinale

Læs mere »

Joachim Andersen efter VM-fiasko: Beklager meget

Læs mere »

Medie: Giroud og Milan er tæt på kontraktforlængelse

Læs mere »

Minut for minut: Sådan vandt England 3-0 over Senegal

Læs mere »

Gaderne er tomme, og de fleste huse smadrede: »Selv folk, som aldrig har bedt før, begyndte at bede«

Læs mere »

Dansk EU-kommissær spiller nøglerolle i Europas konflikt med USA

Læs mere »
Selkabs Formidling


Rent a Cosy 2 room Apartment in Malaga
Ung mand straffes med fængsel for at køre 15-   Syddjurs blander kortene, mens man venter på   Seerne flygter fra Ellens talkshow efter afsl   Liveblog: Holger Rune møder franskmand i Fren   Medier: Solskjær er færdig som manager for Ma   Seerne sagde "Slava Ukraini": Ukraine storme   Fastelavns-raseri i Ballerup: Alle havde glæd   Målfarlige Kane skrev historie for England   Helle Ib: Støttepartier kan - igen - få en la   Den svenske skuespiller Sven Wollter er død m   Model og skuespiller May Simø³n Lifschitz: Så   Thorup: Er RFC-lodtrækning meget værre?   Elon Musk efter hård kritik - betaler nu 72 m   Hvidovre vandt afbrudt tordenkamp mod NFC   Rød blok: Værsgo, her er pengene.KL: Jo, tak.   Opkvikket Vito er en velkørende kassevogn   Sundhed.dk i knæ efter stor opdatering: Trafi   Star Wars-våben solgt for millionbeløb på auk   Banedanmark forventer at indstille togdriften   Gal diktator: Trump beordrede brexit   Støjramt københavner efter møde med politiet:   Spillesteder og teatre afviser halv pris-raba   LIVE: Zulu Awards 2021 - Bliver det Melvins s   Hubble tager utroligt billede af Slørtågen   Fransk træjagt: Finkæmmer skove for at finde   Stærke fordomme står i vejen for kvinder: “En   Presset Michelsen: Vi rykker sammen   »Jeg gik ind til optagelsesprøven og tænkte,   Agent raser mod Monza over bænket målmand: Gr   Skjern Håndbold kører Fredericia over i sluts   FCK med én ændring: Gearet til at spille hver   Han slår Bendtner på lønnen   Danmarks bedste kvindelige badmintonspiller m   Trustpilot-stifter jubler inden børsnotering   To fængslet efter våbenfund   Coronadødsfald på plejehjem satte rekord hen   Hjulmand glæder sig til at slippe Højbjerg lø   Sløje afkast? Sådan kan du selv påvirke din p   Mor deltog i og filmede overgreb mod datter:   Lad elbilen uden at røre en finger   Barer lukker ikke ved midnat: Bliver lavet om   Tuchel fastholder: Lukaku er mentalt træt   Efter 150 år: Ikonisk statue vender hjem   E-avisen 26. juli   Mark myrdede kæreste og ufødt søn   Danmark åbner en smule mere for rejseaktivite   Før markedet åbner: Grøn start i sigte med fo   AGF-fans dukkede op til træning med bannere m   Jubler over Clara: Snart i Top 50   Nye EU-krav vil gennemlyse ejendomme med grøn   Tilliden er væk   Investorer spår nu ECB-rentehop på 1 pct. i l   Keeper vil tilbage til HB Køge: Agger har ros   Kom med helt bag det diplomatiske skakspil, d   Indonesisk politi blokerer gader på første da   Oliekaos giver ekstraregning til bilisterne   Urimelig fordeling af tv-penge: Engelske klub   Astronauter ankommer til rumstation med Space   Uden nedlukninger var 35.000 døde i Danmark   I fem måneder har to mænd boet ulovligt på de   Merkels triumf: Tysklands kansler fik igen v   OVERBLIK Disse restriktioner er forlænget til   Bundholdets nedtur er den værste nogensinde   Portugiser - bare ikke Ronaldo - sørgede for   Se billederne: Sådan ender millioner af mink   Er dette kun begyndelsen? Håndboldstjerne røg   Silkeborg er på ny overlevelsesmission i Supe   Bæredygtigt Landbrug har hevet professor i re   Mystisk sag: Mand kidnappet   Nyt fra Fredensvang: AGF-back udelukker ikke   Atlético fastholder titelkurs efter smal sejr   Danmark dropper AstraZeneca-vaccine     Nyt i Nikes sataniske sag mod rapper: Slut me   Bortførte skolepiger frigivet   Ford vil gøre hele sit kommercielle bilsalg e   Sigtet for voldtægt af beruset kvinde   WHO-skandale: Italiensk topchef i dobbeltroll   FC Roskilde binder 20-årig midtbanespiller   Software-leverandørerne skal meget tættere på   Svær lodtrækning for FC København   For få år siden var det en af de mest hypede   LIVE: Thychosen bringer FCN foran   Design er nøglen til grøn vækst   Dejlig positiv vinkel på markedet  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/dailynews.dk/htdocs/nyhet.php on line 30