Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Seneste nyt

Ancelotti slår fast: Gulfugl bliver i Real

( Alt om Sport )
Ancelotti slår fast: Gulfugl bliver i Real är publicerad av Bold.dk
Carlo Ancelotti forsikrer, at Arda Guler bliver i Real Madrid næste sæson.  Han skal ingen vegne.  Så klar er konklusionen fra Real Madrid-cheftræneren, Carlo Ancelotti, når snakken falder på spaniernes tyrkiske guldfugl Arda Guler, der blev matchvinder i fredagens 1-0-sejr over Real Sociedad.  - Der er ingen tvivl om, at han er hos os næste år, fortalte den italienske træner efter kampen ifølge The Athletic. Den 19-årige offensivspiller har på rygtebørsen været sat i forbindelse med et skifte væk fra madrilenerne.  Men sådan bliver det altså ikke.  - Han gjorde det fantastisk (mod Real Sociedad, red.). Han kæmper hårdt, så selvfølgelig bliver han. Han er meget ung, og han er ved at finde sin rolle på holdet. 19-årige Arda Güler har nu spillet otte kampe for Real Madrid og scoret to mål siden skiftet fra Fenerbahce. Han har kontrakt med Madrid-klubben frem til sommeren 2029.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 13:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Klopp dropper Salah og Nunez

( Alt om Sport )
Klopp dropper Salah og Nunez är publicerad av Bold.dk
Liverpool skal på jagt efter tre vigtige point, men til kampen mod West Ham er Mohamed Salah og Darwin Nunez blevet sendt på bænken. Flere profiler er blevet bænket i Liverpool. Lørdag skal Jürgen Klopp og co. ud og jagte vigtige point i håbet om at bevare drømmen om det engelske mesterskab. Det bliver dog uden Mohamed Salah, Darwin Nunez og Dominik Szoboszlai, der alle er blevet henvist til bænken. De var ellers alle med senest, da man skuffede stort mod rivalerne fra Everton. I stedet får Cody Gakpo, Harvey Elliot og Wataru Endo chancen for Liverpool. Der kan desuden være et comeback til Stefan Bajcetic, som er med på bænken. Han har ikke været i aktion siden september. Der er kampstart mellem West Ham og Liverpool klokken 13:30.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 13:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Vejle tror på overlevelse: Et bedre kampprogram

( Alt om Sport )
Vejle tror på overlevelse: Et bedre kampprogram är publicerad av Bold.dk
Ivan Prelec og Oliver Provstgaard peger begge på, at Vejles slutprogram giver dem en fordel i jagten på overlevelse. Kun en enkelt gang i sæsonen har Vejle Boldklub været over nedrykningsstregen. Det skete efter første spillerunde i Superligaen, men siden har klubben fra Nørreskoven været helt nede og skrabe bunden. Man har dog langt fra opgivet håbet om endnu en sæson i landets bedste række. Fredag aften formåede man at få 1-1 mod konkurrenterne fra Lyngby Boldklub på udebane, og derfor har man to point op til overlevelse. Bold valgte efter kampen at tage en status på deres tro, og den har cheftræner Ivan Prelec i hvert fald. - Vi kommer til at overleve. Det gør vi, fordi vi vil kæmpe for det til det sidste. Vi har været igennem en hård og vanskelig sæson, men vi bliver ved med at tro på det. - Vi har stadig fem kampe, hvor tre af dem er på hjemmebane. Lyngby skal stadig til Vejle, så alt er stadig åbent. Vi er afhængige af os selv. - I sidste ende kan man ikke forudsige, hvad der vil ske, men jeg kan bare sige, at vi har en stærk tro på, at vi kommer til at overleve. Er Lyngby eller Vejle stærkest? - Jeg vil ikke sammenligne. Jeg ser os være et hold, der er stærkt nok til at blive i Superligaen, siger Ivan Prelec. Kampprogram er en fordel for VejleIvan Prelec nævner Vejles program være en fordel for dem i jagten på overlevelse. Her skal man blandt andet møde OB, Hvidovre og Lyngby hjemme i Nørreskoven. Oliver Provstgaard deler samme holdning som sin cheftræner og har derfor også en stor tro på, at Vejle kan snyde konkurrenterne. Hvad taler for, at I overlever i Superligaen? - Det gør, at vi har de tre dårligste hold på hjemmebane, og Lyngby har de tre dårligste på udebane. - Så der har vi helt klart en fordel i, at vi bare skal ud og give den gas på hjemmebane. - Vi ved, at hvis vi tager kampene især på hjemmebane og får de sejre, vi skal have, så ser det godt ud. Men alt kan jo ske. Vejle står i en situation, hvor man ikke har været over stregen siden første spillerunde. I Lyngby missede man muligheden igen, men Provstgaard maner til ro. - Vi er stadig med i det, og jeg vil da også helst komme over stregen første gang på hjemmebane, så jeg venter med glæde, siger Oliver Provstgaard med et smil. Han indrømmer dog på samme tid, at det er en ting, som har fyldt i Vejle-truppen. - Der er helt sikkert en frustration i truppen. Vi vil gerne være over, så det kan godt være, at det fylder lidt i dagligdagen hjemme i klubhuset, men det fylder slet ikke, når vi går ud på banen.  - Jeg synes ikke, vi ligner et hold, der er bange for at tage det skridt over stregen. Vi er mentalt parate og gør alt, hvad vi kan for at komme over den. Det får Vejle chancen for i næste runde, når man hjemme i Nørreskoven tager imod OB.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 13:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

    Motor
Her er Årets Bedste Minibil 2017
Læs mere »
 
    Bolig
Fordeling ifm. salg (principiel diskussion)
Læs mere »
Centralbank melder om rentenedsættelse til juni
Læs mere »
Luft til vand
Læs mere »
Centralbank melder om rentenedsættelse til juni
Læs mere »
    Kultur
5 hjerter: Fine Gråbøls bog er en boblende nydelse
Læs mere »
Særligt unge og løstansatte oplever krænkelser og sexisme på biblioteket
Læs mere »
Fagforening retter skarp kritik mod Arkens ledelse: Har aldrig oplevet noget lignende
Læs mere »
Jonatan Spang trækker sig som tv-vært
Læs mere »
    Underholdning
Gus Van Sant leverer et råt og syret indblik i en krøllet hjerne
Læs mere »
Ny dansk film om trafficking: Hvad skal man gøre for hende pigen derude?
Læs mere »
Mørk film stiller spørgsmålet: Hvor langt vil du gå for et bedre liv?
Læs mere »
Den skravlede fyr med brillerne stjæler billederne i fængselsfilm
Læs mere »
 
    Musik
    Sundhed
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Ancelotti slår fast: Gulfugl bliver i Real
Læs mere »
Klopp dropper Salah og Nunez
Læs mere »
Vejle tror på overlevelse: Et bedre kampprogram
Læs mere »
Hylder 38-årig Modric: Hans form er spektakulær
Læs mere »
Valgte at skifte til Lyngby: Masser af interesse
Læs mere »
Bo H. er den danske Klopp: Det gør mig stolt
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
66
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Victor
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


Vi elsker Charlie Hebdo
  Kendte
  Økonomi
Medie: USA tror ikke, at Putin direkte beordrede Navalnyjs død
Læs mere »
Amerikansk byudvikler: “København formår at rumme noget, jeg ikke har set før”
Læs mere »
Stor CO2-basker bekæmpes på et lager i Kokkedal
Læs mere »
  IT & Teknik
Køber 25.000 Copilot-licenser af Microsoft i kæmpe-aftale - vil investere milliarder i AI
Læs mere »
Prøvekørt: Sydkoreansk familie-kolos har plads til alle og sætter alle på plads
Læs mere »
Det danske it-lovsystem skal moderniseres: Styrelse søger ene-leverandør til 10-årig kæmpe-kontrakt
Læs mere »
Nørgaard: Gør som de andre: Tag ingen beslutninger og gør intet
Læs mere »
En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere
Læs mere »
"Når jeg engang ikke er her mere, så vil jeg gerne huskes som generøs lige som ham"
Læs mere »


Bilpleje Blog
Oprørske landmænd tror ikke på eksperterne: »   Danske Tradeshift henter investering på treci   Sergio Ramos pandede Sevilla væk fra farezone   »Det er rystende«: 85 procent af æglæggende h   Tre mere fundet døde i ruiner af kollapset by   Javier Pastore forlader La Liga   Hver orkidé, hver svamp, hver sommerfugl, vi   5 hjerter: Man føler sig psykologisk til sted   Virksomheder får flere år til at tilbagebetal   Dybt godnat: Båd gik på grund mens sejler sov   Stifter overtager direktørstolen i Astralis   Et år efter salg: Nu forlader familien ikonis   Problemer med Netcompany-system får Skat til   Elisabet Svane: Konferencierens humor faldt i   Anden halvleg: Vi er nogle stykker, der blive   Motorvej åben igen efter uheld   Vejle-chef revser banen: Lignede at der var s   Ancelotti: Går på pension efter Real Madrid   Skuffet Allegri: Har smidt en måneds arbejde   Helle Ib: Klimaomstilling vil - og må - gerne   Mig og min bil med Gustav Salinas: Det er bed   Rusland stopper betalinger til Arktisk Råd   Jens Stryger skifter til Trabzonspor   Militærforsker: Israels dokumentation for ege   Milan-chef ser et stort lys i Pulisic: Gør al   Grønland og Færøerne truer med at bryde rigsf   Suzuki ligger lunt i svinget: Længere fremme   Man kan godt sige et par grimme ting om roman   Politireform opkaldt efter George Floyd har k   Fræk streaming-guide: Hvem er bedst til eroti   Motorproblemer sætter Samsøfærge ud af spille   Streaming: Man hepper intuitivt på Daniel og   Jubler over dansk succes   Pep lettet efter sejr: Brighton har utrolig k   Jespers trope-helvede: Rådner op for 17.000 k   Fru Møhges runde dag i musicalversionen af Ma   Fanget i falsk forklaring: Folketinget undsky   5 hjerter: Alle slikmunde har fået en ny kage   Moderna vil styrke vaccine i kamp mod sydafri   Naboer til drabssigtet: - Sådan er han   Der må være panderynker i FCK   Norge afviser en plan for udfasning af olie-   Det seneste døgn i Israel og Palæstina: Her e   Skive IK forlænger med ung forsvarer   Politi beroliger Eurovision-publikum efter be   Nyt træ er fældet ud over kørebane - denne ga   Mediegigant afsløret i skjult reklame: Nu ska   Gytkjær oppe på 11 sæsonmål efter sejr på Sic   DR bryder alle regler i dette program   Mig mod dem   Også på 3. etape var det ganske fedt at være   Investorer klar til nye opkøb i danske ejendo   “Vi har mange gange diskuteret, om der kan væ   Schalke 04 udlejer tidligere City-talent   Venstre kræver: Få tilskuere i Superligaen nu   Kendt fodboldvært udfordrer OnlyFans-model     Brokollaps presser havne og jernbaner på USA&   Avis: FCK tilbyder Slavia-kant fem mio. årlig   I Istanbul kan migranter bevæbnet med et visu   Stor ngo fortsætter bistand til Niger trods m   Landshold udfaser hvide shorts grundet menstr   Gwyneth Paltrow: »Det ved jeg ikke, hvad jeg   København vil også sænke farten: Hastighedsgr   Medie: Juventus forlænger med Fagioli trods b   Rafael Nadal ydmyger teenager i Madrid   Fremover skal turister forhåndsbestille besøg   Roskilde Festival: Vi tror stadig på det   Randers trukket som hjemmehold i pokalfinale   Ancelotti om mulig keeper-indkøb: Vi har til   BIF-kaptajn om rødt: Hoveddommer så det ikke   Medie: AGF henter Højer-erstatning hos AIK   Pengene er på plads: Nu skal vikingeborg gens   Efter Facebook-svindel: Efterlyser kendte   Haysen om FCK-sag: Vi skal være troværdige   Huset solgt - og nu rotter !   Jeg fatter simpelthen ikke konceptet bag det   Kristendemokraterne har en plan for at blive   Får karantæne for stolekast   Mindst 5600 amerikanere er anholdt under prot   Morgen-briefing: Apple lancerer nyt programme  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer